Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Koraanin repiminen

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Koraanin repiminen
Kirjoittaja Viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Koraanin repiminen Vastaa lainaamalla viestiä
As salaamu aleikum wa rahmatullaahi wa barakaatuh

http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011020413132359_vl.shtml

"Minusta tuntuu, että muslimit eivät ole tästä läheskään niin loukkaantuneita kuin ne, jotka eivät ole muslimeja mutta ajattelevat, että heillä on oikeus loukkaantua muslimien puolesta."

Missä ihmeen unessa tämäkin keskenkasvunen huomionkipeä ns.puolueenjohtaja on? Kyse ei ole vain henkilökohtaisesta loukkauksesta mutta Allaahin pilkkaamisesta ja on aika omituisen lapsellista hakea huomiota asialla, josta ei näköjään minkään asteen käsitystä mitä tämä voi saada aikaan. Tämän yhtyeen henkilöt ilmeisesti ihannoivat Shaitaania, ottavat kuvia itsestään veressä, toivoen ilmeisesti että tämä konkreettisesti tapahtuu heille kun näin kaipaavat konkreettista toimintaa heidän toimiaan vastaan. Provosointia kuten kuka tahansa sen näkee ja sitten jos ja kun Suomen turvallisuuspoliisi, Supo jossain vaiheessa herää tai alkaa syyttämään maailman ja Suomen muslimeita reagoimisesta Islamin pilkkaan, ihmetellään ja nostellaan käsiä että kuinkas tässä nyt kävi näin?

Allaahin kirous ja rangaistus olkoon heidän yllään. Aamin.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Lau Hel 05, 2011 8:11 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
The Dust will Never Settle Down

There has been recently an increase of unacceptable behavior from the kuffar towards our beloved Prophet. So what is the ruling of sharia on such incidents and how did the Sahaba deal with such people and what do our scholars say about them. About this and more Imam Anwar will deliver a talk titled: “The Dust will Never Settle Down”. Allaah will suffice His Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) against the criminals who mock him. He says (interpretation of the meaning):

“For he who hates you (O Muhammad), he will be cut off (from posterity and every good thing in this world and in the Hereafter)” [al-Kawthar 108:3]

i.e., he is scorned and humiliated and cut off from all that is good. When the Muslims besieged a stronghold and its people resisted, then they heard them mocking and reviling the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him), they would sense that victory was at hand, and it would only be a short time before Allaah granted them victory, to avenge His Messenger (peace and blessings of Allaah be upon him). Al-Saarim al-Maslool (p. 116-117).

http://www.kalamullah.com/Anwar%20Al-Awlaki/The+Dust+Will+Never+Settle+Down.mp3

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Lau Hel 05, 2011 8:13 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Uutisia suvaitsevaisesta Suomesta 12.10.2011:

Suomen syyttäjälaitoksen mukaan Frostbitten Kingdom ei syyllistynyt lainvastaiseen tekoon häpäistessään ja repiessään arabiankielisen Koraanin Crushing the Balls of Muhammad -tapahtumassa. Tästä toivottavasti voidaan päätellä, että Suomessa on vastaisuudessakin laillista häpäistä Koraani. Syyttämättäjättämispäätös oli voitto sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapaudelle.

-Jiri Keronen

***
Katsotaanpa, miten Suomen Oikeuslaitoksen mukaan juutalaiset ovat syyllistyneet lainvastaiseen tekoon salakuljettamalla ja syyllistymällä neljään törkeään huumausainerikokseen Crushing the Balls of Finnish Population- operaatiossa. Tästä toivottavasti voidaan päätellä, että Suomessa on vastaisuudessakin laillista uutisoida juutalaisia häpäisevää tietoa. Julkaisemispäätös on voitto sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapaudelle.

-Abdullah Rintala, tämän uutisen myötä terveisiä KRP:lle ja Suojelupoliisille: Yksittäisiä tekijöitä on todellakin vaikea estää, etenkin valittua kansaa juutalaisia. Ilmeisesti juutalainen huumekauppa on spontaania ja tilannesidonnaista, eikä muodosta uhkaa Suomelle, mutta pari somalialainen kuljetusalanyrittäjä kyllä joo. Mukavaa tämä sananvapaus, mielipiteenvapaus ja uskonnonvapaus. Terveisiä KRP:n huumerikoksia tutkivalle rikosylikomisario ja helluntaikristitty Tero Haapalalle, serkkuni vaimon isoveljelle: Mitäs raamattu sanookaan käden nostamisesta Israelia vastaan?

Juutalaisten hengellinen johtaja salakuljetti ja myi Suomessa 20 kiloa hasista.

Kotimaassaan Israelissa talousvaikeuksiin joutunut rabbi oletti pääsevänsä leveämmän leivän ääreen ryhtymällä huumebisnekseen Euroopassa.
Mies joutui kuitenkin leivättömän pöydän ääreen: Nyt häntä syytetään Helsingin käräjäoikeudessa neljästä törkeästä huumerikoksesta.
25-vuotiaan rabbin sai houkuteltua huumeisiin hänen tuttavansa, israelilainen suurperheen pää ja kansainvälinen liikemies.
Rabbi oli törmännyt viisikymppiseen tuttavaansa Strasbourgissa, missä hän oli tutustumassa synagogaan ja tapaamassa paikallisia juutalaisia.
Liikemies tarjosi "helppoa keikkaa". Hän lainaisi rabbille autonsa, jolla tämä toisi huumeet Suomeen. Hasispötköt olisivat valmiina autossa, rabbin pitäisi vain kätkeä ne ja ajaa auto Suomeen ja myydä tavara eteenpäin.
Homma sovittiin. Brittirekistereissä oleva Nissan oli odottamassa Belgiassa Antwerpenissä. Takapenkin jalkatilassa oli laukku ja siinä 2,5 kiloa hasista. Huumeet oli helppo piilottaa takaseinien verhoilun sisään.

Rabbin lisäksi vyyhdissä on syytettynä kolme muuta, ulkomaalaista miestä.
Rabbin toimeksiantajaa, israelilaista liikemiestä ja 11 lapsen isää ei ole tavoitettu.
Kes Lok 12, 2011 10:34 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea