Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Miehet Tinderissä, deittisivuilla ja Nicky Minaj-patsaalla

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Terveys Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Miehet Tinderissä, deittisivuilla ja Nicky Minaj-patsaalla
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 477

Lähetä Miehet Tinderissä, deittisivuilla ja Nicky Minaj-patsaalla Vastaa lainaamalla viestiä


Tutkijoiden havaintoja miesten käyttäymisestä Tinderissä, seuranhakupalveluissa ja Nicki Minajia esittävällä vahanukella

Esipuhe

Ensimmäinen kirjoitus käsittelee uuden Vanity Fair-lehden syyskuun numeron artikkelia varakkaista ja nuorista manhattanilaisista Tinder-seuranhakupalvelun käyttäjinä. Toisessa osassa käsitellään hakkeroidun Ashley Madison-pettämissivuston vuodettua tilastodataa. Kolmannessa osassa käsitellään miesten käyttäytymistä Lontoon Madame Tussaud-vahakabinetissa kesällä paljastetulla yhdysvaltalaisräppäri Nicky Minajia esittävällä vahanukella.

Koonnut, kääntänyt, kommentoinut ja Osat II ja III kirjoittanut 'Abdullah Rintala. Vanity Fair-artikkelin kirjoitti Nancy Jo Sales.


Osa I

Tutkijoiden havaintoja Tinderistä

Vanity Fair-lehden uudessa syyskuun numerossa ja New York Postin viimeviikkoisessa artikkelissa käsitellään seuranhakupalvelu Tinderiä.
Tinderiä käyttää päivittäin arviolta 50 miljoonaa henkilöä.
Tutkimusten mukaan kaikissa seuranhakupalveluissa yli 80 prosenttia osallistujista ovat miehiä ja vain kymmenen prosenttia naisia, vaikka nettimainokset ja sivustojen portaalit antavat ymmärtää että napin painalluksen takana odottaisi satoja puoleensavetäviä naisia joko parisuhdetta tai seksiseuraa. Ilmeisesti asia on globaalistikin tullut ilmi, sillä nyt tällä hetkellä eniten mainoksia onkin ulkomaalaisten naisten treffipalveluihin, kuten Kiinaan, Aasiaan, Ukrainaan ja Venäjälle. Ilmeisesti mielikuva ahkerista itämaisista naisista netin äärellä etsimässä länsimaalaista miestä on ollut tehokas markkinointikeino.

Tinderiä käyttävä manhattanilaismies toteaa, että yökerhossa hän voi jutella kolmelle naiselle, joista valita paras, mutta Tinderissä hän kykenee käymään läpi satoja naisia ja valita parhaan, koska otanta on suurempi.

"Voin harrastaa seksiä sadan naisen kanssa vuoden aikana", toteaa investointipankkiiri "Alex".

Hän myös kertoo maanneensa viiden eri "tinderellan" kanssa kahdeksan edellisen päivän aikaan.
Hänen ystävänsä "Martyn" kerrotaan saavan naisen sänkyyn vain muutaman tekstiviestin jälkeen, mitä muut hämmästelevät:

"Kaverilla on kykyjä..."

"Marty" kertoo maanneensa kolmen-neljänkymmenen naisen kanssa viime vuonna. Hän kertoo esittävänsä poikaystävää ja kun [seksin jälkeen] naiset alkavat haluta enemmän, Marty liukenee kuvioista.

Tinderiä koskevista tutkimuksista ilmenee, että myös siellä suurin osa seuranhakijoista on miehiä.

Tämän takia lähes jokainen netti puolison, parisuhteen tai seksiseuran hakuun ovat tuomittuja epäonnistumaan. Myös muslimeiden avioliittopalvelut.

Toinen, edellistä vähemmän puoleensavetävämpi manhattanilaismies kertoo että tavattuaan ”tinderellan” hän teeskentelee poikaystävää ja olevansa kiinnostunut parisuhteesta siihen saakka, kun on saanut naiselta seksiä.

26-vuotias "Jason", brooklyniläinen valokuvaaja:

"Näet nätin tytön ja hänenkin mielestä olet puoleensavetävä, joten se on todella koukuttavaa, joten sitä tulee tehtyä aivan huoletta. Seksistä on tullut niin helppoa."

Samanikäinen "John":

"Voin ottaa puhelin ja epäilemättä löydän jonkun seksiin tänä iltana, mahdollisesti ennen puoltayötä."

Samanikäinen "Nick" säilyttää iPhonellaan tiedot jokaisesta makaamastaan 40:sta naisesta ja arvostellen heidät asteikolla 1-5, sen mukaan miten hyviä he olivat sängyssä ja miten viehättäviä he ovat.

Kaikki haastatellut miehet kehuvat sitä, miten deittailuun "kuluu vähän rahaa" tai ei rahaa ollenkaan.

"Nick":

"Jos olen kundi ja nain eri tyttöä joka ilta, kaverini vain heittävät yläfemmat ja sitten juodaan olutta. Tytöt tekevät samaa, mutta joutuvat tuomituiksi. En tahtoisi sen olevan niin, mutta maailma makaa siten enkä voi muuttaa sitä, joten on uitava mukana."

Entä ihmissuhteet?

"En tahdo ensimmäistäkään. En tahdo kokea kaikkea sitä "stuffia."

"Et voi olla itsekäs parisuhteessa. Tuntuu hyvältä tehdä vain, mitä haluan"
, sanoo 25-vuotias Brian. Hänellä oli aiemmin tyttöystävä, mutta jäi kiinni pettämisestä, kun ei ollut poistanut tietoja puhelimestaan.

“Tinder is fast and easy, boom-boom-boom, swipe.”

Artikkeleissa haastatellut naiset kertovat saaneensa miehiltä –tai Tinderissä on tavallista- ehdottaa suorasukaisia ehdotuksia seksiin tai otattamaan itsestään kuva eroottisen näköisenä.

Haastatellut naiset kokevat Tinderin pinnallisena ja sotivan totuttuja pariutumisen arvoja ja odotteita vastaan.

22-vuotias "Jennifer" ja 19-vuotias Ashley kertovat saavansa tekstejä, jossa lyhyesti ja ytimekkäästi mennään suoraan asiaan:

"Haluutko panna? Tule tänne ja istu naamalleni."

26-vuotiaan "Kellyn" puhelimessa näkyy viesti:

"Tahdon sinun olevan nelinkontin."

"En ole koskaan edes tavannut tätä henkilöä", "Kelly" sanoo.

Miehen ja naisen välisiä suhteita länsimaisessa yhteiskunnassa tutkinut David Buss kertoo haastattelussa Vanity Fairin artikkeliin, miten ”applikaatiot, kuten Tinder ja OkCupid luovat vaikutelman, että palveluissa on miljoonia potentiaalisia partnereita, millä on vaikutusta miehen psykologiaan”:

”Kun naisia on ylimäärä tai asiantila vaikuttaa siltä, koko deittailukulttuuri siirtyy lyhytaikaisten suhteiden suuntaan. Avioliitoista tulee epästabiileja. Avioerot lisääntyvät , eikä miesten tarvitse sitoutua. Miehet muuttavat käytöstään ja naisten on pakko seurata mukana, jos he aikovat pärjätä deittailussa ollenkaan.”


Historiaa opettava Stephanie Coontz toteaa, miten "nuorten naisten odotteet turvallisuudesta ja kunnioittavasta erityiskohtelusta ovat ehkä kohonneet nopeammin kuin joidenkin nuorten miesten halukkuus kunnioittaa niitä".

Tosin evoluutiopsykologiassa turvallisuus ja erityiskohtelu ovat varsin primäärisiä -eli vuosituhansia kestäneitä- odotteita.

Evoluutiopsykologina työskentelevä Buss toteaakin, miten "nettideittisovellukset ovat evolutiivisesti uusia ympäristöjä, mutta tulemme noihin ympäristöihin samalla kehittyneellä psykologialla."

Miesten Tinder-käyttäytymisen seksuaalinen suorasukaisuus osoittaisi, että miehet uskovat Tinderissä tehoavan suorat ehdotukset, kuin naisetkin hakisivat ainoastaan nopeasti seksiseuraa.

Tutkimuksissa on jo vuosikymmenten ajan todettu, että pelkästään se että mies näkee ympärillään kauniita ja haluttavia naisia, vähentää miehen kiinnostumista sitoutumiseen ja avioliittoon. Vähentää jopa miehen kiinnostusta omaan vaimoonsa. Puhumattakaan siitä, että David Bussia mukaillen yhteiskunnassa olisi vielä tarjolla seksuaalisesti halukkaita naisia hänelle –tai kuten Buss totesi, olisi pelkästään mielikuva tällaisesta.

Vanity Fair toteaa, että ”on olemassa myös naisia, jotka uraohjuksina ovat vain lyhytaikaisissa suhteissa”. Tätäkin on tutkittu ja tutkimuksessa havaittiin, että vaikka nainen ryhtyisi käyttäytymään ”miehen lailla” harrastamalla yhden illan suhteita, niin naisen ei tarvinnut –edes teini-ikäisenä- käydä lyhytaikaista suhdetta edes kymmenen miehen kanssa, kun nainen –tai teinityttö- tunsi jo olonsa tyhjäksi ja hyväksikäytetyksi. Täten esimerkiksi Sinkkuelämää-sarjan "Samantha" on silkka mahdottomuus.
Haastateltu "Amanda" toteaakin, että ”kyse ei ole siitä etteikö naisetkin haluaisi seksiä, mutta tuntuu pahalta, kun he [miehet] sanovat ’näkyillään’.”

Koska yhteiskunnat kollektiivisesti paheksuvat miehen seksuaalisia hurjasteluja, jotkut Tinderiä ja muita käyttävät miehet vetoavat ”naisten olevan aivan samanlaisia”: Tämä ”aivan” selittyy sillä, että ”naiset etsivät miehen, jolla on hyvä työpaikka ja enemmän rahaa ja seuraavaan aamuun mennessä ovat kadonneet iäksi”.

Erona on se, että tutkimusten mukaan miehille naisen työpaikalla tai varallisuudella ei ole mitään merkitystä. Miehet valitsevat ja kokevat haluttaviksi samalla tavalla S-Marketin kassanhoitajan kuin jakkupukuisen bisnesohjuksen.

Toinen väitti NY Postin artikkelissa, että Tinder ”ei ole niin erilaista kuin isovanhempiemme maailmassa”. Perusteeksi riitti, että ”joku kaverinsa oli kiinnostunut lähistöllä eläneestä juutalaisesta tytöstä ja Tinderin avulla löysi tämän”, kuten ”isovanhempien aikoina kiinnostuttiin lähistöllä elävistä kumppaniehdokkaista.”

Vastineeksi on kehitetty sovelluksia, kuten Bumble missä nainen voi viestittää ensin, mutta monien mukaan se, että palvelusta voidaan kitkeä häiriköijät, kulttuurinen ilmiö kuitenkin säilyy.

"Ei voi luvata maailmaa, missä kuvottavat heput eivät häiritsisi", toteaa Kate Dries Jezebel-lehdessä.

Elokuva-alalla työskentelevä "Alex" pitää "romantiikan kuolemaa" tyttöjen syynä: "Ensin he käyttäytyvät kuin tahtoisivat ainoastaan seksiä ja sitten huutavat, kun mies ei tahdokaan parisuhdetta. Sitä paitsi: Tapasin sinut Tinderissä."

"Monet tytöt ovat kuin 'Katso, olen hottis, minulla on bikinit'.

Evoluutiopsykologian mukaan nainen pyrkii näyttämään ja käyttäytymään mahdollisimman puoleensavetävältä, mahdollistaakseen kiinnostuneiden partnereiden suuren määrän, joista sitten valita itselleen optimaalisin partneri.

20-vuotias, taidegalleriassa työskentelevä "Matt":

"Naiset pelaavat samalla tavalla. Samaan aikaan eri miesten kanssa -he kartoittavat mahdollisuuksiaan, aina etsien jotakuta parempaa jolla parempi työ tai enemmän rahaa."

***

Viime vuosikymmenten aikana keskimääräinen ikä ensimmäisen avioliiton solmimiseksi on kohonnut merkittäväksi -miehille 30 ikävuoteen ja naisille 27 ikävuoteen. Vuonna 1920 joka tuhannesta naisesta 92 prosenttia oli avioliitossa, vuonna 2014 enää 31. Avioliittojen määrä on pudonnut vuodesta 1970 alkaen 60 prosentilla. Eniten tämä on koskettanut köyhiä kuin rikkaita. Yliopistoista valmistuneiden avioliittojen määrä on pysynyt lähes muuttumattomana.

NY Postin mukaan "tutkimukset osoittavat toistuvasti, että avioliiton ulkopuolella syntyneillä on lopulta huonoimmat elämän tilanteet -kaksi kertaa suurempi todennäköisyys joutua pidätetyksi nuorisorikollisuudesta ja kolmasosan todennäköisesti lopettavan opintonsa."

Tinderiä käyttävät Vanity Fair-lehden haastattelemat ovat lähes pelkästään yliopistoista valmistuneita, jotka viettävät tunteja toisensa jälkeen selaillessaan ihmisten kuvia ja pokaamiseen.
Odotettavissa on, ettei odotettu elinkaari -koulutus, työpaikka, avioliitto ja lapset- pysy kasassa kymmentäkään vuotta enää Tinderin ansiosta.

http://www.vanityfair.com/culture/2015/08/tinder-hook-up-culture-end-of-dating

Lopuksi

Vanity Fair-lehden artikkeli käsittelee neittideittailua harrastavien -eli siinä onnistuvien miesten- puoleensa vetävämpien ja vauraimpien 5-20 prosentin otantaa, eli eniten matcheja saavia. Kritiikkiä on esitetty, että nämä valtalehtien asiantuntijat vetävät johtopäätöksiä vaikutusvaltaisten miesten manhattanilaisista elämäntavoista ja sivuuttaen ns. tavallisten miesten yritykset löytää parisuhde tai seksiseuraa deittipalveluista. Totuus kuitenkin on, että ns. tavalliset äijät myöskin käyttäytyvät toisinaan seksuaalisen suorasukaisesti seuranhakupalveluissa.
Samaten ihmiset pyrkivät pikemminkin jäljittelemään mielikuvaa rikkaan eliitin sosiaalisesta elämästä kuin todellista elämäntilannettaan. Tutkimusten mukaan osa miehistä pyrkii antamaan itsestään vauraamman vaikutelman saadakseen naisilta seksiä. Tämä ns. seksihuijaus ei ole rikollista, ellei siihen sisälly rahanhuijausta tai uhkailua ja kiristystä.

Monet kritisoijat myöskin katsovat artikkelin kirjoittajalle Nancy Jo Salesille olevan ongelmana se, että miehet saavat seksiä ilman sitoumusta. Ja toiset taasen katsovat artikkelin olevan feminismin propagandaa. On totta, että varmasti Vanity Fairin artikkeli on kirjoitettu nimenomaan tästä näkökulmasta käsin ja haastattelumateriaalin tarjotessa runsaasti todisteita tälle.
Tosin laajemmat tutkimukset jo ennen valtaväestön nettiaikaa osoittavat naisten kokemukset miehistä ja miesten käytöksen naisia kohtaan olevan muuttumattomia.

***

Osa II

Pettämissivuston käyttäjistä 95 prosenttia miehiä

Pettämissivusto Ashley Madisonin sivustot hakkeroitiin ja hakkerit julkaisivat sivuston dataa: Ilmeni, että 32 miljoonasta käyttäjästä ja 36 miljoonasta profiilista 95 prosenttia oli miehiä. Viiden miljoonan sivustolla olevan naisen profiilit olivat niin passiivisia, että niiden arvellaan olevan feikkiprofiileja. Vuodetun tiedon mukaan miehiä oli yli 31 miljoonaa ja naisia kaksi tuhatta. Tieto perustuu tilastoon aktiviivisista käyttäjäprofiileista. Toisekseen sivustolla maksuvälineenä käytettyjen luottokorttien haltijat ovat kaikki miehiä.

http://qz.com/482875/whats-in-the-ashley-madison-database-that-hackers-released-online/

Sivuston maakohtaista käyttöä osoittavalla kartalla punaisella on merkitty kaupungit, joiden Ashley Madisonia käyttävistä yli 85 prosenttia on miehiä ja keltaisella alle 85 prosentin käyttö.

Punaisimmat maanosat ovat Pohjois-Amerikka, Länsi-ja Etelä-Eurooppa aina Ruotsin ja Norjan tiheimmin asutut alueet ja Suomessa etelästä Oulun seudulle ja Kainuun rajalle saakka. Lisäksi punaisimpina ovat Australia, Japani, Etelä-Korea, Kiinan kaupungistuneimmat alueet, Turkki ja ja jossain määrin Etelä-Afrikka. Alle 85 prosentin määrä on mm. Filippiineillä ja Intiassa.

"Lähi-idän ainoa demokratia" ja "ainoa Lähi-idän maa, missä naisilla on oikeuksia" Israel vilkkuu pettäjämiesten määrästä tulipunaisena. Se niistä "naisten oikeuksista".

https://tecnilogica.cartodb.com/viz/56e702fe-4693-11e5-8f79-0e853d047bba/embed_map

Tiedoista oli myös löytynyt kahdeksan EU:n komission ja kolmen EU:n parlamentin virkailijan ja kolmen muun EU-tahon sähköpostiosoitteet.

Lisäksi sivustoa käytti yhteensä 15 000 Yhdysvaltain hallituksen ja Yhdysvaltain armeijan virkailijoiden työsähköpostiosoitteet.

http://www.talouselama.fi/uutiset/lahde+14+euvirkailijaa+narahti+ashley+madison+tietokannasta/a2321152

***

Osa III

Nicki Minajia esittävä vahanukke

CNN uutisoi toissapäivänä paikallista aikaa, miten Lontoossa olevassa Madame Tussaudin vahakabinetissa olevalle Nicki Minajia esittävän vahanuken ympärillä turvatoimia tiukennetaan.
Syynä on ihmisten käyttäyminen kuvauttaessaan itsensä nuken vierellä. Suurin osa kuvauttajista -yleensä miehistä- otattaa itsestään kuvia seksuaalissävytteisessä toiminnassa nuken kanssa. Ns. 69-asentoa nuken kanssa demonstroineen miehen otattamasta kuvasta kabinetti jopa esitti julkisen anteeksipyynnön ja vakuutti turvatoimien tiukentamista.

Jostain syystä nukke esittää Nicki Minajin nelinkontin haarat levällään, kuten on hänen kuuluisalla Anaconda-videollaan.

Merkitystä ei ole sillä, miten Nicki Minaj kokee kuvat, sillä aidon kohdehenkilön myöntyminen tai kieltäminen ei kuitenkaan tee yhtään vähäisemmäksi sitä, miten miehet katsovat asiakseen suhtautua haluttua julkkista esittävään nukkeen. Kuvat nimenomaan otetaankin kuin kuvauttaja olisi tekemisissä todellisen henkilön kanssa.

Etenkin mustat naiset sosiaalisessa mediassa ovat ilmaisseet tuohtumustaan, tunnetuimpana laulaja Azealia Banks, joka muiden muassa paheksui nuken esittävän Minajin nelinkontin. Todennäköisesti näin on tehty tunnistamisen helpottamiseksi, mutta monet kokevat sen ehkä siten, että mielikuva valkoisten luuserimiesten kourimassa ja seksuaalisesti ahdistelemassa korkean statuksen julkkista häiritsee myös. Ja ennenkaikkea mustaa naista.

Ennen kaikkea tätä -ja kenen tahansa kohdalla- on kuitenkin olemassa se, miten miehet käyttäytyvät nähdessään julkkisnaisen, joka mielletään seksuaalisen suorasukaiseksi ja jolla on korkea markkina-arvo.

Argumentti, että "hän itse kerjäsi tätä" ja "sai, mitä tilasi" eivät ole päteviä puolustuksia siinä kontekstissa, miten länsimaalainen yhteiskunta kokee naisen päätäntävallan omasta ruumiistaan ja pukeutumisessaan -tai pikemminkin riisuuntumisessaan. Tällä argumentoinnilla oikeutettaisiin naisen raiskaaminen pukeutumisen perusteella, koska "itse pukeutumisellaan ja eleillään sitä kerjäsi".

Seksuaalisesti kevytkenkäistä esittäminen tai sellaisen mielikuvan antaminen median välityksellä ei tarkoita, että nainen tavoittelisi lyhytaikaisia suhteita. Niinpä

[M]erkitystä onkin ainoastaan sillä, että Nicki Minajin vahanukella itsensä kuvauttaneet miehet kohtelevat Minajia esittelevää nukkea representoiden seksuaalista ahdistelua tai aggressiota tai yhdyntää. Eivätkä ainoastaan representoi, vaan todennäköisimmin kuvauttajat kokevat moisen käytöksen hyväksyttäväksi.

Se on osittain seurausta Nicki Minajin näkyvyydestä ja hänen kuviinsa kohdistuvasta, häikäilemättömän seksuaalisesta kiihkosta, jonka luo ainoastaan kauniiden naisten äärellä netissä vietetyn ajan suuri määrä. Niinpä myöskin henkilöä esittäviin replikaatioihinkin julkisella paikalla suhtaudutaan tavalla, mikä ei olisi soveliasta aitoa naishenkilöä kohtaan.

Moni voisi väittää, että "kyllä naisetkin poseeraavat seksuaalisesti Vin Dieseliä esittävien aidonkokoisten pahvikuvien äärellä". Luulin kauan itsekin olevan kyseessä saman asian kuin miehillä, kunnes ilmeni tutkijoiden pohtineen että esim. Hunks-tanssijoiden ja julkkista esittävien pahvikuvien tms. kohdalla ei ole kyse lainkaan samasta asiasta kuin miesten käyttäytymiseen sukupuolisesti puoleensa vetäviä naisia esittävien pahvikuvien äärellä, siis niiden jotka mielletään kevytkenkäisiksi. Miehet ovat tutkimusten mukaan tässä naisia yksinkertaisempia, eivätkä miehet kykene peittelemään todellisia aikeitaan nukenkaan äärellä, mutta naisten kohdalla seksuaaliselta halukkuudelta näyttävä toiminta ei tarkoita välttämättä halukkuudelta suorasukaiseen seksiin. Naiset ovat tässä miehiä monimutkaisempia ja vaikeammin tulkittavia.

Nicki Minajia esittävän nuken luona otetut kuvat miehistä esittämässä seksuaalisia aggressioita ilmentää latteinta länsimaisten miesten suhtautumista naiseen, missä nainen on pelkistetty lihaksi, jossa on tissejä, persettä ja revaa. Naisesta on tullut länsimaalaisessa käsityksessä yhtä kuin sukupuolielimensä, jolloin miehille on mahdollista sivuuttaa "hankaliksi" koetut naisen kunnioitus, sitoutuminen ja huolehtiminen. Sillä ei ole merkitystä, että kyse olisi "hauskanpidosta" tai "jätkien jutuista" eikä sillä, onko miehellä aitoa kunnioitusta tai sitoutumishalua naisiin. Sillä se, mikä näkyy ja ilmenee yhteiskunnassa, on nimenomaan tämä naisen alistaminen sukupuolielintensä summaksi ja seksiä tarjoavaksi koneeksi. Miehille ei tule kuuloonkaan puhua muiden miesten kuullen "sitoutumisesta" tai "aidosta rakkaudesta", koska sellainen ei ole "miehekästä". Miehekkyyden mallit ovat vääristyneitä, vaikka missä tahansa muualla samat miehet voivat väittää "kannattavansa tasa-arvoa" -ja väittävän vielä länsimaiden "kohtelevan" naisia "paremmin", toisin kuin eräissä "tietyn uskonnon kulttuurissa". Kun vastakkainasettelu unohtuu, unohtuvat myös "länsimaalaiset arvot naisen tasa-arvosta".

Samaten on huomattava, että kaikista mahdollisista vaihtoehdoista, joissa miehet olisivat voineet valita täysin omasta tahdostaan myös toisin, länsimaalaiset miehet täysin omasta tahdostaan valitsevat Nicki Minajia esittävän nuken kohdalla nimenomaan sovinistiset ja seksistiset tavat käyttäytyä. Samoin se osoittaa koeryhmän kaltaisesti, miten todennäköisesti käyttäytyisivät seksuaalisesti haluttavan naisen kohdalla, kun tilanteesta poistetaan naisen mahdollisuus vastustaa, yhteiskunnan paheksuvat konventiot sekä tietenkin oikeudellinen ja muutkin edesvastuut.

Länsimaalaiset hakevat kompensointia esimerkiksi siitä, että heidän käsityksensä mukaan "eräissä tietyn uskonnon maissa" Minajin kaltainen nainen kivitettäisiin.
Luulotteleminen on turhaa. Vetoaminen oman kulttuurin ulkopuolelle ei mitätöi sitä, miten länsimaalaiset miehet käyttäytyvät tilanteissa, missä seksuaalinen päätäntävalta on miehillä itsellään.

Voidaan todeta, että miehet käyttäytyvät haluttavaa julkkista esittävän hahmon äärellä sen mukaan, mikä on heidän ensisijainen käsityksensä hänestä tai toiveensa hänen suhteen.

http://edition.cnn.com/videos/us/2015/08/19/wax-nicki-minaj-manhandled-moos-pkg-erin.cnn/video/playlists/wacky-world-of-jeanne-moos/

CNN:n uutisen Iltalehden versiota ei oltu jaettu sosiaaliseen mediaan kuin vaivaiset viisi kappaletta, kun keskimäärin seksuaalisuuteen -tai seksuaaliseen häpäisyyn tai seksuaaliseen väkivaltaan- liittyvillä uutisilla voi olla tuhansia jakoja. Tämä siis eilen torstaina. Tänään perjantaina, kun kello on 20.38, jakoja Facebookiin on "peräti" kokonaista 22 kappaletta. Tämä osoittaa, että kukaan -ei naiset eivätkä miehet- koe Nickin Minajin muutoin kuin naisena, joka "saa, mitä ansaitsee". Tästä on pääteltävä, että eurooppalaiseen ja länsimaiseen yhteiskuntaan on kuitenkin juurtunut käsitys, että kevytkenkäisen mielikuvan antava nainen "saa mitä ansaitsee."

***

Tor Elo 27, 2015 10:54 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Terveys Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea