Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
MV-lehden Juha Molari epäiltynä rikoksista äikkis

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
MV-lehden Juha Molari epäiltynä rikoksista äikkis
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä MV-lehden Juha Molari epäiltynä rikoksista äikkis Vastaa lainaamalla viestiä


Ylistys Allahille, rauha ja siunakset Hänen Lähettiläälleen Muhammad ibn 'Abdullahille (S) ja hänen perheelleen ja seuralaisilleen...

Juha Molari tuli tunnetuksi vuonna 2009 Johan Bäckmanin järjestämän mielenosoituksen yhteydessä, jolloin mieltä osoitettiin Impi Pajun ja Sofi Oksasen Viron lähihistoriasta kertovia kirjoja Kaiken takana oli pelko ja Puhdistus vastaan. Myöskin Suomen Islamilainen Puolue, jossa en enää tuolloin ollut hallituksen jäsenenä otti mielenosoitukseen osaa, ollen osasyy Abdurahman Hämäläisen myöhempään eroamiseen puolueesta, Venäjä-mielisyys ei kiinnostanut (Tammi oli kuulemma pitänyt jopa khutban (!) Eerikinkadulla perjantaina Viron natsimenneisyydestä, voimakkaalla russofilialla hapetettuna tietenkin).

Tuolloisen Islamin Ajan käännynnäismuslimeille Molari tuli tutuksi, kun Tammi ja Molari järjestivät Islamin Ajan tiloissa jonkun "Tsetsenia-ja-jihadistit-Suomessa" -yleisötilaisuuden marraskuussa 2009. Olin ensimmäinen, jonka tietoon järjestettävä tilaisuus tuli, kun kävin Molarin blogisivulla viikkoa ennen tilaisuutta. Ilmoitin välittömästi Islamin Ajan puheenjohtajalle, joka aluksi koetti saada Tammea luovuttamaan tilan avaimet vedoten oikeamielisesti siihen, ettei Tammi enää ollut Islamin Ajan kanssa missään tekemisissä (paitsi tietenkin lietsomassa "jihadia", josta hän nyt meitä muita aina muistaessaan syyttää, vaikka katselimme huvittuneina miten vanha mies vaahtosuisena kiihtyy). Lopulta oikea syy tuli ilmi ja asiasta käytiin myös sähköpostikeskustelu ilman Tammea. Postituslistalla oli kuitenkin joku, joka lähetti keskusteluketjun Tammelle -ja sama ketju toistuu Molarin MV-lehden kirjoituksissa toisinaan. Molari mm. sekoitti Mariam Elon Ummu Yusufiin, ensinmainitun postaukset muuttuivat Molarin houremaailmassa jälkimmäisen nimiin.

Tammi ja Molari pitivät tilaisuutensa. Itse asiassa merkit tästä olivat jo ilmassa: Kun Islamin Ajalla oli lokakuussa 2009 sääntömääräinen yhdistyskokous, matkalla sinne havaitsin Tammen etsimässä autolleen pysäköintipaikkaa. Tammi nousi autosta ylös ja kertoi heti Abdurahman Hämäläisen olleen Supon kanssa keskustelemassa, ilmeisesti avoimessa keskustelussa. Tammi kertoi, miten nyttemmin telaketjusalafiksi muuttunut Hämäläinen oli kehunut Supoa "mukaviksi kavereiksi". Tämä oli ensimmäinen merkki siitä, että Tammi suunnittelee jotain. Toinen oli se, ettei Tammi enää halunnut jatkaa Islamin Ajan hallituksessa. Tuolloin jo keskusteltiin hiljaa siitä, että Tammesta oli parempi pyrkiä eroon, pelkkää harmia ollut koko miehestä. Kun toiminta kehittyi, Tammi nähtiin jarruttavana tekijänä. Abdurahman Hämäläisen salafismin kohdalta ei voi odottaakaan muuta kuin yrittää heittää Islamin Aika poliisin hoteisiin.

Tuo kaikki on mennyttä ja selvisimme ilman ongelmia, al-Hamdulillah.

Sen sijaan Molari ei selvinnyt Jeesusta rukoilemalla "laillista esivaltaa" vastaan, vaan on epäiltynä vainoamisesta, laittomasta uhkauksesta sekä kahdeksasta (!) kunnianloukkauksesta runsaan parin vuoden aikana.

Molari avustaa MV-lehteä joko omalla nimellään tai nimimerkillä "T9". On omituista, että Venäjä-mielinen käyttää profaanisti kansallismielistä julkaisua ujuttaakseen mukaan Venäjän "viralliseen totuuteen" sopivaa näkökulmaa, kun ajattelee miten Venäjävastaisuus on suomalaisessa kansallisidentiteetissä varsin olennaista ja miten Molari muuten inhoaa kaikenlaista venäläisvastaista kansallismielisyyttä. Nimike kunnianloukkaus on Molarin kohdalla sikäli hassua, miten Molari itse halveksuu varsin alatyylisesti sellaisia, joita hän vihollisikseen rakentaa mutta itse itkee sitten poliisille tutkintapyyntöä kunnianloukkauksesta, kun vähän saa lunta tupaan.

Äärioikeiston suhtautuminen Suomen oikeuslaitokseen on kaksinaismoralistinen: Kun äärioikeisto itse on epäiltynä rikoksesta, äärioikeiston mielestä kyse on ajojahdista ja sananvapauden tukahduttamisesta, vaikka epäillyt rikosnimikkeet olisivat kunnianloukkaus, uhkaus ja vainoaminen. Sen sijaan, kun epäiltynä on "suvakki" tai Abdi Ali Mohamed vaikka vain yhdestä nimikkeestä, äärioikeisto -ja MV-lehti- julistaa jo rikoksen tapahtuneen.

Äärioikeisto pyrkii luomaan valheellisen, rinnakkaisen yhteiskunnan jossa poliitikot ja oikeuslaitos ovat "matuja suojelevien suvakkien" vallassa -kärsijöinä loppujenlopuksi pelkästään julkisella paikalla suomalaisten väkivallan uhkaa kokevat maahanmuuttajat- jossa "isänmaallisten" on otettava "oikeus" omiin käsiinsä, luoden katupartioita ja "kansalaispidätyksiä" halliten poliisin ja järjestysmiesten ohi väkivaltaimagon uhalla, etteivät kukaan uskaltaisi puuttua.

"Isänmaallisuus" on pelkää teatteria, ns. isänmaallinen oikeisto väittää ja kehottaa kunnioittavansa esivaltaa, mutta todellisuudessa halveksuvat ("suvakkipoliisi!") sitä aina kun se palvelee heidän etujaan. Tästä loistava esimerkki viime perjantaina 12.5.2017 tallennetussa tapauksessa, jossa Suomi Ensin-ryhmän isänmaallista leikkivä hollantilaistaustainen Marco de Wit maastokuvioinen kansi pönttönsä päällä yrittää tehdä ilmoitusta jostain pikkujutusta (muovikassilla huitaisseesta miehestä ja sen seurauksensa "pudonneesta kännykästä"), mutta päätyy haukkumaan poliiseja. Sellaista "laillisen esivallan" kunnioitusta. Joku nössö siinä vielä inisee jonkun "potkaiseen mua jalkaan, yhyy." Rasistit

Melkoista perseilyä:

https://youtu.be/JpPfuEdegdo?t=3m12s

Rasistisesti "isänmaalliset" pyrkivät mielikuvaan totalitäärisestä yhteiskunnasta, jossa poliisitoiminta on oikeaa toimintaa silloin, kun he itse ovat "uhreina" tai "uhattuina" -vaikka samalla heidän täytyy antaa itsestään imagoa järkähtämättömänä väkivaltaan valmiina- ja "suvakit" tai "turvikset" ja muut maahanmuuttajat epäiltyinä tai syyllistettyinä. Muussa tapauksessa käy kuten yllä olevalla videolla kohdissa 3:12 ja 8:30. Rasistien käsityksessä poliisi ei ole lainsäädännön toteutumista valvova taho, vaan poliisi on joko "suvakkipoliisi" tai sitten poliisin tulisi olla voiman-ja vallankäyttäjänä oikeiston hiekkalaatikkonahisteluissa heidän haluamaansa osapuolta vastaan.


Tor Tou 18, 2017 11:36 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea