Islamtieto.com Foorumin pššvalikko
RekisterŲidyHakuOhjeKšyttšjšlistaKšyttšjšryhmštKirjaudu sisššn
Jyrkkä EI "islam"-seurakuntien verotusoikeudelle!

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin pššvalikko » Yleinen Keskustelu Nšytš edellinen aihe
Nšytš seuraava aihe
Jyrkkä EI "islam"-seurakuntien verotusoikeudelle!
Kirjoittaja Viesti
MzlmLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejš: 475

Lšhetš Jyrkk√§ EI "islam"-seurakuntien verotusoikeudelle! Vastaa lainaamalla viestiš


Pääministeri Antti Rinne kertoo kirjassaan "muslimien pyytäneen uskonnollisille yhdyskunnilleen verotusoikeutta kirkollisveron tapaan."

Rinne perustelee tätä mahdollisuutta sillä, että sillä vältettäisiin islamilaisten yhdyskuntien "rahoittaminen ulkomailta."

En ihan ymmärrä, miten "integroituminen" suomalaiseen liittyisi tähän verotusoikeuteen, en oikeastaan ymmärrä lainkaan, joten se on jätettävä huomiotta.

Hieman hermostuttavasti huvittaa tuo Rinteen esittämä muslimien kysymys, että "voisivatko muslimitkin saada verotusoikeuden (...) keräämällä itse jäseniltään varallisuutta uskonnolliseen toimintaansa."

Jokainen "moskeijassa" etenkin perjantairukouksessa käynyt tuskin on voinut välttyä siltä, että nämä "moskeijat" jotka samalla ovat myös uskonnollisia yhdistyksiä, epätoivoisesti yrittävät saada "lahjoituksia" islamilaisin termein jo nyt. Perjantaisaarnan päättyessä ennen nousemista rukoukseen imaami saattaa muistuttaa "sadaqasta" (hyväntekeväisyyslahjoitus) ja moskeijan kontolle lankeavista vastikkeista sekä juoksevista kuluista.

Asialla on myös kääntöpuoli.

Tosiasiassa "islamilaiset" yhdyskunnat ovat rahanahneita paikkoja.

Pasilan "moskeija", Helsinki Islam Keskus on ollut niin ovela, että yrittää kerätä kävijöiltään veronpalautuksen koronkin, jotta voisi ostaa niillä paskapaperia käymälöihin.

Käännynnäisille tutumpaa on rahastaminen käännynnäisillä, jolla yritetään kinuta saudeilta rahaa: jossain vaiheessa sekä saudiministeriön alaiset että riippumattomat lahjoittajat asettivat ehdoksi, että käännynnäisten ilmaantuminen kuvioihin mukaan ilmentäisi moskeija-aktiiveille asetetun dawah-velvoitteen.

Se johti siihen, että moskeijat olivat halukkaita räiskimään puoli-ihmettelevistä käännynnäisistä valokuvia saudeille lähetettäväksi, vaikka käännynnäisen uskoontuloon kyseinen moskeija ei olisi vaikuttanut mitenkään, eikä yleensä olekaan.

Eräälle nyrkkeilevälle käännynnäiselle kävi niin, että Pasilan joku koraaniopettaja halusi tulemaan paikalle että voitaisiin laatia hänelle hakemus Medinan yliopistoon. Koraaniopettaja räiskäisi vain kuvan ja totesi, että loput on omalla vastuulla. Se siitä hakemisesta.

Jotkut moskeijat esimerkiksi haalii käännynnäisiä pyhiinvaellukselle Mekkaan, esittääkseen sielläoleville järjestöille "aktiivisuutensa" kutsumustyössä, vaikka kyseisillä suomalaisilla yhdistyksillä ei olisi käännynnäisyydessä mitään osuutta eikä arpaa -ja samalla kinutaan rahaa "uuden moskeijan" ostamiseksi.

Kun Helsingin Muslimit oli vielä Islamin Aika-nimellä, täysin oma yhdistyksensä jonka perustaminen kiukutti erityisesti Pasilan moskeijaa, koska alun kokoontuminen siellä siirrettiin Kamppiin "omiin tiloihin" eikä käännynnäisiä enää voitu esitellä saudeille Pasilan moskeijan "oman kutsumustyön hedelminä."

Kaksi kertaa Islamin Aikaa vedettiin nenästä vuosien 2007-2008 aikoihin:

Kerran sisään tuli marokkolaisten ryhmä, jotka esittivät järjestävänsä rahaa Islamin Ajalle. Mukana oli joku Ruotsista saapunut marokkolainen pukumies.

Rahaa ei kuulunut, mutta puolisen vuotta myöhemmin avattiin Helsingin Kolmannelle linjalle jo nurin mennyt virallinen "marokkolainen" rukoushuone, johon rahoitusta oli saatu Marokon valtiolta.

Marokkolaiset salafit vetivät nenästä Marokon valtiota siis.

Islamin Ajan suomalaisia oli ilmeisesti esitetty näytteeksi marokkolaisten aktiivisuudesta dawah-työssä.

Toinen kerta oli, kun samat marokkolaiset salafit, mukana eräs lihakauppahommissa oleva varsin aurinkoisesti hymyilevä berberi, toivat Islamin Aikaan yksityisen saudimiehen, joka oli saapunut Suomeen etsimään rahoituskohteita. Ja jälleen luvattiin Islamin Ajalle rahaa. Kylmään ilmaan tottumaton, toppavaatteisiin pukeutunut hieman viluinen saudimies ilahtui nähdessään suomeksi käännetyn, suomalaisen kääntämän, entisen saudien suurmuftin Ibn Bazin kasetilta laaditun kirjasen "Oikea usko".

Raha ei koskaan tullut meille asti. Sen sijaan avattiin Helsingin Pitäjänmäessä umpisalafistinen Muslimikoti, jossa opetetaan skeidaa. Ja siellä käyvät...marokkolaiset.

Marokkolaiset salafit olivat esitelleet Islamin Ajan heidän "omana" dawah-järjestönään tms. Salafit julkesivat huiputtaa ei yksin meitä, vaan myös hyväntahtoista saudimiestä.

Sanomattakin selvää, että yllämainitut tahot varmasti kiistävät kaiken tämän.

Vuosien aikana näki selvästi, miten kuumeisesti yhdyskunnat yrittivät keksiä tilaisuuksia saada rahaa, joka jatkuvasti tai isompana, esim. ulkomailta lahjoitettuna isompana summana.

Pasila esim. järjestää näennäistä lasten Koraanikoulua kahdesti viikossa, johon osallistuvilta kerätään kuukaudessa 50 euroa. Käytännössä Koraania ei opeteta, vaan moskeijan mukaan opetusvelvoite on lapsen vanhemmilla ja Pasila toimii kuin pelkkänä kotiläksyjen tarkastajana. Tämän he itse myöntävät.

***

Kuten voi päätellä "moskeijoiden" kamppailusta saada rahaa, moskeijan ahkerimmat kävijätkin ovat varsin nuivia edes lahjoittamaan "omalle" moskeijalleen. Jossain on oltava vikaa, kun esim. somalit eivät halua lahjoittaa rahaa edes toisille kaltaisilleen somaleille.

Tosiasiassa "islamilaisia" yhdyskuntia ei perusteta uskonnollisista syistä, vaan pikemminkin yhdyskunnan hallituksen halusta toimia eräänlaisena kuvitteellisena "heimojohtajana".
Klaanimustasukkaisimmat eivät halua, että omat klaanijäsenensä kävisivät -ja mahdollisesti syytämässä pennosiaan- jollekin toiselle klaanille toiseen "moskeijaan".

Entä sitten jo kaatunut "suurmoskeija?" Tapauksen taustoja pitkälti tutkineena ei olisi ollut mitenkään yllättävää, että toteutuessaan mitään rakennettavaa moskeijaa ei olisi tullutkaan, vaan jostain purkuvalmiista liikerakennuksesta olisi ostettu tila ja loput rahat olisi mennyt hankkeen vetäjien velkalyhennyksiin.

Niinpä hermostuneesti naurattava on tuo pääministeri Rinteen maininta "kerätä itse rahaa omilta jäseniltään", kun se selvästi näyttää olevan moskeijoille se kaikista hävettävin yritys hattu kourassa kerjätä perjantairukoilijoilta rahaa, mikä yleensä sanotaan englanniksi jotta ei-arabiaa puhuvatkin ymmärtäisivät.

Kyse on jostain muusta.

Edellytykset verotusoikeudelle ovat heikot:

Muslimeilla ei ole teologisesti yhtenäisten seurakuntien järjestäytynyttä kattojärjestöä eikä näihin seurakuntiin kuulu juurikaan muslimeita, huomattavan pieni osa siis.

Tosiasiassa moskeijayhdyskunnat haluavat jollain hämärällä käsityksellä kirkollisverosta päästä Suomen valtion jakaman ilmaisen tuen piiriin.

Olisi ikävää, että toisessa skenaariossa moskeijan pataluhat sotapäälliköt onnistuisivat pitämään jäseniään velkavankeudessa pitäessään kävijöitään ja jäseniään vankeina jo jonkinlaisessa sotkuisessa epämääräisessä mukamasislamilaisessa vyyhdissä joka kuulostaa uskonnollisesti hyvältä, mutta on täyttä skeidaa.

Islamilaisille (lainausmerkeillä ja ilman) yhdyskunnille ei tule mahdollistaa minkäänlaista verotusoikeutta. Jos joku haluaa jossain läävässä käydä, hänelle se mahdollisuus on ikävästi ja ei-toivottavana suotava lahjoituksina.

Liikaa nähneenä, kaiken pysyessä samana vuosikymmenistä toiseen, olen vakuuttunut että pääministerin mainitsema "islamilaisten" verotusoikeus mahdollistaa liikaa väärinkäytöksiä sekä valtion että muslimien suhteen.

Kyse ei ole muslimien taka-ajatuksesta "dhimmiverona" eli jizyana, vaan halukkuudesta saada helppoa rahaa viranomaistarkastelua kestämättömän, epämääräisen toimintansa ylläpitämiseksi.

Tor Lok 24, 2019 9:37 pm Nšytš kšyttšjšn tiedot Lšhetš yksityinen viesti
Nšytš edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin pššvalikko » Yleinen Keskustelu Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejš tšssš foorumissa
Et voi vastata viesteihin tšssš foorumissa
Et voi muokata viestejšsi tšssš foorumissa
Et voi poistaa viestejšsi tšssš foorumissa
Et voi ššnestšš tšssš foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea