Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Teidän demokratianne autopommit muslimeja tappamassa

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Teidän demokratianne autopommit muslimeja tappamassa
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Teidän demokratianne autopommit muslimeja tappamassa Vastaa lainaamalla viestiä
Siviilejä erottelematon pommittaminen Pashawarissa

Mustapha Abul-Yasid

Blackwater ja Peshawarin pommittaminen


Allahin Armeliaan Armahtajan Nimeen, Kaikki Ylistykset kuuluvat Allahille, Rauha ja Siunaukset Allahin Lähettiläälle, perheelle, seuralaisille ja heidän seuraajilleen.

Koko Ummah'lle, eritoten Pakistanin muslimeille: AsSalam alaykum wa Rahmatullaahi wa Barakatuh.

Asia, josta puhun tänään ovat rikolliset pommitukset Peshawarissa muutama päivä sitten muslimien kauppatoreilla, uhrien ollessa mihinkään syyllisiä naisia, lapsia, vanhuksia ja miehiä, Allah armahtakoon heitä. Muutama seikka koskien niitä:

Ensiksikin, kiellämme täysin nämä pommitukset, jotka tapahtuvat muslimiasukkaiden keskuudessa ja toreilla. Tämän ovat meidän lisäksemme muutkin veljistämme mujahidineistä selventäneet useissa tapauksissa. Meillä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa. Mujahidinit taistelevat Islamin ylevyyden puolesta, saadaksemme Islamilaisen lainsäädännön, auttaaksemme ja puolustaaksemme sorrettuja muslimejamme - emme taistellaksemme heitä vastaan - haemme Allahilta turvaa siitä.
Jokaisen muslimin täytyy ymmärtää, että on mujahidineille mahdotonta suorittaa sellaisia raakalaismaisia iskuja, koska mujahidiinit ovat he, jotka ovat astuneet Allahin tähden Jihadin tielle puolustaakseen Islamia, maataan, kunniaansa ja muslimielämää, jonka verta vuodattavat ja häpäisevät ristiretkeläiset ja murtaddiinit.

Toiseksi, mujahidinit ainoastaan iskevät armeijoita ja murtaddah-hallituksen turvallisuusjoukkoja vastaan, kuten myös johtavia tiedusteluviranomaisia suoraan vastuussa heikkojen ja sorrettujen verenvuodatuksesta Swatissa, Waziristanissa, Bajaurissa, Mehmandissa, Khyberissa, Orakzaissa ja muilla alueilla. Kaikesta huolimatta media, joka tosiasiassa on agenttien hallinnassa, esittävät tietämätöntä näistä ja mieluummin propagoidavat amerikkalaisten väitteitä pilatakseen käsityksen mujahidiineista.

Kolmanneksi, mujahidiinit varauksella valitsevat kohteensa huolellisesti, ollen niitä, joiden sijainti on kaukana kansojen käyttämistä, esimerkiksi Pakistanin armeijan esikunta, sotilastiedustelun (ISI) keskukset ja anti-terrorismin voimien koulutuskeskukset.

Uskomme, että tämän kaltaiset pommitukset toimeenpanevat Allahin viholliset - ristiretkeläiset ja heidän apulaisensa hallituksesta ja tiedustelusta. Tämä on vain yksi osa heidän turmeltunutta sotaansa. Miten tämä ei voisi olla asiainlaita, eritoten ollen he, jotka eivät kunnioita mitään sitoumuksia, ei perheellisiä eikä sopimuksellisia, liittyen muslimeihin? Piittamatta mitään minkäänlaiseen koskemattomuuteen muslimien veren ollessa heille täysin arvotonta.
Jokainen tänään tietää, miten Blackwater ja muut rikolliset organisaatiot operoivat vapaasti Pakistanissa antaen tukensa tälle korruptoituneelle rikollisten hallitukselle ja sen turvallisuuskoneistolle. He suorittavat nämä vihamieliset toimet ja käyttävät sitten äänitorviaan mediassa syyttääkseen mujahidiineja ja pilatakseen käsityksen heistä.

Seuraavat seikat selvästi indikoivat heidän osallisuudestaan pommituksiin:

a) Tämä oli toimintatapa, jonka he ottivat käyttöön Iraqissa ja Afganistanissa ja tänään näemme turhien amerikkalaisten toimeenpanevan sen Pakistanissa. Itse antoivat lausunnon käyttääkseen siellä saamaansa kokemusta, kuten olette nähneet.

b) Näiden pommitusten ajankohta ajoittui eräiden Amerikan viranomaisten vierailuun Pakistanissa. Tämä siksi, että he voisivat korostaa, että terroristit ovat vastuussa näistä teoista, joita he (amerikkalaiset) jahtaavat näiden piilopaikoissa heimoalueilla väittäen samalla tukevansa Pakistanin hallitusta ja kansaa terroristien eliminoimiseksi (tai terroristien kitkemiseksi).

c) Aseita ja räjähteitä löytyi sattumalta eräiltä Blackwaterin upseereilta ja muilta länsimaiden diplomaateilta Pakistanissa, seikka, jonka jopa media kertoi. Kaikesta huolimatta, asia haudattiin nopeasti. Piilotettu totuus on paljon pahempi, heillä ollen suunnitelmia, Allah häpäisköön heidät, tappaa jokainen joka tukee tai sympatiseeraa mujahidiineja, olkoon nämä oppineita, saarnaajia tai arvostettuja ajattelijoita, kirjailijoita, toimittajia tai muita.

d) Nämä pommitukset on toteutettu käyttämällä toreilla VBIED:tä*, joka on hyvin tunnettu tiedusteluagenttien menetelmä ympäri maailman, josta on useita esimerkkejä Iraqissa ja muissa maissa. Veljeni muslimit, todellakin todelliset syylliset näiden rikollisten pommitusten takana ovat he, jotka iskevät muslimikyliin, koteihin ja moskeijoihin ja heimoalueille sekä Afganistaniin tonnien painoisin pommein.

*VBIED (Vehicle Born Improvised Explosive Devise) on kulkuneuvoon asennettava improvisoitu räjähde, jonka laukaisu on joko integroitu auton omiin toimintoihin tai välittömästi pommin kytkettyyn manuaaliseen rasitukseen tai ajastukseen.

Sheikh Attiyatullah lisäsi tähän:

He, jotka olivat näiden rikosten takana ovat samat, jotka tuhosivat Punaisen Moskeijan (Lal Masjid) puhtaiden ja siveellisten mies- ja naispuolisten rukoilevien ja Koraania lukevien opiskelijoiden ollessa sisällä. Ne ovat he, jotka pommittavat heikkoja viattomia sekä kaupungeissa että maaseuduilla, pyyhkien heidän kylänsä Swatissa ja Wajiristanissa, pommittaen lähes 200 köyhää ihmistä, jotka kerääntyivät polttoainerekan ympärille Quduzissa, tappoivat satoja muita Heratissa, Ghaznissa ja muualla.

Lopuksi, kehotamme muslimeja Pakistanissa ja muualla ymmärtämään Islamin vastaisten salaliittojen laajuuden. Vihollinen ei todellakaan huomioi mitään rajoja, uskonnollisia tai inhimillisiä, saavuttaakseen päämääränsä. Sota on mahdollisuus rikollisille suorittaa kaikki haluamansa rikokset. Tämä on testi ja koettelemus. Luottakaa Allahiin ja tietäkää hyvin, että Voitto tulee kärsivällisyydellä. Löytäkää totuuden ihmiset ja auttakaa heitä.
Erityisesti kehotamme arvostettuja toimittajia, ajattelijoita ja mediahahmoja tukemaan totuutta ja olemaan oikeudenmukaisia. Kehotamme heitä tekemään kaiken voitavansa paljastamaan heidän salaliittonsa, tai muuten he tulevat olemaan Blackwaterin, Ristiretkeläisten ja murtaddiinien seuraavia maalitauluja, mikäli mujahidiinit kärsivät tappion, Allah ei antakoon sen tapahtua. Puolustuksen etulinja, kuten myös koko ummah'n, ovat heidän veljensä mujahidiinit.

Ja Allah on Uskovien Tukena.
Kaikki Ylistys kuuluu Allahille, eikä ole aggressiota paitsi sortajia vastaan.

***

Vastaus kysymykseen Peshawarin marketin pommituksista

Sheikh Attiyyatullah


Kysymys: Onko luvallista iloita ja olla onnellinen tämänkaltaisista pommituksista Peshawarin toreilla (lokakuu 2009) ja näyttää iloa ostajien, kauppiaiden ja yleisön menetyksistä, perustaen sen heidän uskonnollisille puutteilleen, hamuten tämänpuoleista elämää, pidättyen Jihadista, hyläten Mujahidiinit, eläen epäislamilaisen hallinnon alla välittämättä tästä?

Vastaus:

Kaikki Ylistykset kuuluvat Allahille, Rauha ja Siunaukset Allahin Lähettiläälle, perheelle, seuralaisille ja heidän seuraajilleen. Mitä seuraa:

Ei ole luvallista iloita eikä tuntea iloa tällaisista pommituksista, eikä ole luvallista näyttää iloa kauppiaiden ja muiden läsnäolijoiden tai kaupungin asukkaiden kokemuksista menetyksistä. Sitä vastoin on pakollista vastustaa niitä ja uskoa niiden olevan leviävän turmeltuneisuuden, vääryyden, sorron ja harhautumisen muoto, vastoin Islamin puhtautta. Täytyy uskoa, että tällaisia pommituksia eivät tee he, jotka uskovat Allahiin ja Viimeiseen Päivään, eikä Allahin tähden taisteleva Mujahid. Mikäli on joitain Islamilaisia tunteita ja asenteita tämänkaltaisiin tapahtumiin, niin muslimin kuuluu tuntea surua ja murhetta näiden johdosta. Totisesti kuulumme Allahille ja Hänen luokseen palaamme.

Kaikki oppineet, kaikki muslimit tietävät varsin hyvin, että he tähtäävät viattomia muslimeja vuodattaakseen verta, jonka Allah on kieltänyt. Tuloksena oli kymmeniä kuolleita ja haavoittuneita ja paljon muslimiomaisuutta tuhoutui. Ilmennyt harmi ja vahinko ei ole piilossa keneltäkään.

On kaikkien tietämä uskonnollinen tosiasia, että on kiellettyä hyökätä muslimin elämää vastaan, ollen suurimpia syntejä Shirkin (polyteismin) jälkeen. Profeetta (S) sanoi:

"Muslimin on kiellettyä hyökätä toisten muslimien elämää, vaurautta ja kunniaa vastaan." (Muslim ja muut)

On kiellettyä vahingoittaa ja häiritä heitä. Oikeastaan on jo kiellettyä pelotella heitä syyttä, tarkoittaen ilman puhtaan uskonnon suomaa lupaa.

Näiden kaikkien asioiden kielto ja tekstit, jotka kieltävät ja varoittavat sitä vastaan ovat hyvin tunnettuja uskonnossa, ja Ylistys kuuluu Allaahille.

On eräitä, jotka ovat piittaamatta tästä suuresta kiellosta ja vakavista ja uhkaavista todisteista sen suhteen. He vuodattavat muslimeiden verta antamatta sille mitään merkitystä, ilman sen kunnioittamista, eivätkä pelkää Allaahia, eivätkä toivo Allaahilta palkkiota. Esimerkkejä näistä ihmisistä ovat tyrannoivat faaraolaiset kufrin (epäuskon) johtajat, Allaah kirotkoon heidät, useat epäuskovat sektit, jotka yhdistävät itsensä Islamiin, tyrannisoivat synnintekijät ja rappeutuneet maallisen elämän ihmiset, ryöstäjät, murtovarkaat ja joidenkin maiden tietämättömät heimoihmiset ja heidän kaltaisensa. Khawaarijit myöskin kuuluvat tähän kategoriaan, kuten joissain maissa havaittu (esim. Egyptin 1965-1977 vaikuttanut Takfir wal-hijrah ja Algeriassa vuosina 1991-1999 vaikuttanut GIA. Huomattakoon, että al-Qa'idah, GSPC ja Maghreb Islamiyyah eivät kuulu joistain Saudiulaman fatwoista huolimatta kuulu khwaarijeihin.suom.)

Jotkut toiset, näiden todisteiden tähden pidättäytyvät kokonaan taistelemisesta ja tappamista heitä, joiden veri on sallittua, tai toisinaan pakollista vuodattaa. He pidättyvät Jihadin pakollisista muodoista, kuten Jihadista uskonluopioita (murtaddiin) ja heidän armeijoitaan vastaan. Väittävät, että he pelkäävät vuodattavansa verta, tuhoavansa muslimeiden omaisuutta ja aiheuttaa heille vahinkoa ja pelkoa.

Allah johdatti ihmisiä Jihadiin Hänen takiaan tiedolla ja ymmärtämisellä totuuteen asioissa, joista ihmiset kiistelivät. He toteuttivat mikä on oikein, toimien joka asiassa kunnolla ja (Islamin) mukaisesti. He täyttivät al-walaa' wal-Baraa'n käsitteen, täyttää uskonnon kaikki näkokohdat, niin paljon kuin kykenivät, etsien apua Herraltaan. He täyttivät ajan velvollisuuden, joka on vastustaa suuria tyrannisoivia tämän päivän luopioita, kuten he taistelivat Allahin uskonnottomia vihollisia vastaan juutalaisista, kristityistä, hinduista ja muista. He myös suojelivat parhaansa mukaan muslimeiden verta, omaisuutta ja kunnioittaa sen vahingoittamattomuutta, samalla edeten Jihadin velvoitteella. Allaah on heidän Herransa ja Suojelijansa, Ylistys Hänelle, Hän palkitsee heidät ja auttaa heitä.

Tästä ymmärrämme, että näiden (Pashawarin torin pommi) kaltaiset pommitukset eivät ole Mujahidiinien toteuttamia. Niitä toteuttavat ne, jotka eivät usko Allaahiin eikä Viimeiseen Päivään. Niitä tekevät vain Allaahin rikolliset viholliset.

Uskomme vakaasti, että ne ovat suoraan uskottomien vihollistemme toteuttamia, joko Blackwaterin ja kaltaistensa rikollisten turvallisuusalihankkijoiden tai muiden Pakistanin Tiedustelun (ISI) alla työskentelevien saastaisten ryhmien tai eräät rikolliset korruptoituneet armeijan kenraalit. Näillä hankkeilla on ollut huomattavaa lisääntymistä Pakistanissa, joita jokainen on nähnyt ja kuullut. Allah tuhotkoon heidät ja heidän suunnitelmansa.

Tämä on jotain, joka ei ole harvinaista sodankäynnissä. Sitä voidaan jopa odottaa. Vihollisemme ovat tehneet useita samanlaisia asioita Afganistanissa, Iraaqissa, Algeriassa ja muissa paikoissa. Joka etsii todisteita näille, tuskin löytää ainoatakaan, vihollisten ollessa erittäin hyviä peittämään jälkensä, ollen usein erikoistiedustelun operaatioita. Joka tapauksessa signaalit ovat selkeitä heille, jotka ymmärtävät sodankäyntiä ja elävät siinä.

Tästä syystä muslimien täytyy ymmärtää tämä ja mujahidiinien täytyy myös selventää näitä asioita, varoittaa ihmisiä ja levittää tietoisuutta. Asia on meille hyvin selkeä: Näitä pommituksia suunnittelee ja toteuttaa uskottomat Allahin viholliset, jonka tarkoituksena on syyttää siitä muhahidiineja saamaan muslimit vihaamaan heitä, hajaannuttaakseen mujahidiineja ja muslimiväestöä, joka tukee ja antaa turvaa heille, pilata mujahidiinien imagoa Pakistanissa ja ympäri maailmaa, säikäyttää muslimiummah Jihadista, alentaakseen heidän moraaliaan näiden onnettomuuksien tähden ja saada heidät tuntemaan epätoivoa Jihadin tulosten tähden.

Nämä ovat heidän päämääränsä, eivätkä ne ole piilotettuna keneltäkään ajattelevalta.

Me ja muut mujahidiinit uskomme, että mikäli jokin ryhmä teki rikolliset teot -Allah estäköön niitä tapahtumasta- haluten ja aikomuksella, sitä ei enää voi ajatella Jihadina, ennemminkin harhaanmenneenä ja -johdatettuna ryhmänä.

Tästä syystä, mikäli mahdollisesti näiden pommitusten toimeenpanijat liittävät itsensä Islamiin ja Jihadiin, aikomuksella ja tarkoituksella, he ovat harhassa, kieroutuneita ja tehneet uskonnonvastaisesti. He eivät ole mujahidiineja, ennemminkin hajaannusta luovia rikollisia. Heidät täytyy pysäyttää ja rankaista Islamin mukaisesti, muuten tulemme jokainen Allahin vihan, kirouksen ja rankaisun alle, mutta todellisuudessa kaikessa todennäköisyydessään mujahidit eivät varmasti ole tehneet tätä, wal-Hamdulillah.

Meidän tiedollamme mujahiduuneista, puhdistamme heidät tästä, sillä tiedämme heidän uskonnollisuutensa ja varauksellisuutensa ja kaikki ylistys Allahille. He, jokta ovat etäisiä eivätkä tunne mujahideja, heidän täytyy olla oikeudenmukaisia ja myös pitää hyviä ajatuksia mujahideista Allahin Tiellä, uskonnollisten muslimien ja saarnaajien. Heidän tulee ymmärtää olevansa uskottomien vihollisten tyrannisoivan, valehtelevan ja mustamaalaavan median kohderyhmänä.

Keitä vastaan mujahidiinit tekisivät näitä iskuja? Omiaan, heimojaan ja perheitään vastaan, jotka ottavat heidät suojiinsa ja koteihinsa? Kukaan jolla on vähänkään järkeä ei tee tätä. Ja haemme turvaa Allaahilta.

Ylistys Allaahille, mujahidiinit noudattavat Uskontoaan. He eivät tapa ketään, joita uskonto ei salli. He erottavat sallitun ja kielletyn veren välillä, ollen tiukkoja ja viisaita tässä. Mujahidiinit TTP:ssä, Shura Unionissa, al-Qa'idah'ssa ja muissa ovat useasti todenneet, että heidän kohteinaan Pakistanissa on turvallisuusjoukot ja luopiohallituksen joukot, heidän tiedustelunsa, poliisinsa ja kaikki muut sotilaalliset voimat ja niiden kaltaiset, jotka suojelevat ja ohjaavat sitä;he, jotka muodostavat hallituksen pohjatuen. Kohteena ovat myöskin uskottomat hallituspoliitikot, jotka julistavat sodan Allahia, Islamia ja Shari'aa vastaan. Mujahidiinit tiedostavat, mitä ummah'lle on tullut ja heidän yhteiskunnilleen ollen sekoitus hyviä ja pahoja ihmisiä, epäilyksiä, jotka kaikki vaativat ankaraa varauksellisuutta ja tarkkuutta. He tietävät, että virhe anteeksiannossa on parempi kuin virhe rankaisemisessa, etenkin kun ihmiset ovat heidän omiaan, perheitään ja suojelijoitaan.

Ylistys Allaahille!

Pyydämme Allahia takaamaan heille menestyksen ja johdattamaan jokaista askeltaan ja antamaan heille voiton uskottomista.

Ja Ylistys Allahille, Maailmojen Herralle. Ja Rauha ja Siunaukset Profeetta Muhammadille, hänen perheelleen, seuralaisilleen ja kaikille jotka seuraavat heitä.
Tii Syy 20, 2011 11:07 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Mainittakoon, että Algerian GIA:aa ei voi nimittää Khawaarijeiksi. Algeriassa 90-luvun alussa olleissa vaaleissa tämä puolue voitti vaalit, jonka sitten demokratiaa ja länsimaita ihannoitseva vastustaja mitätöi vaalituloksen, josta alkoi sisällisota. Toki GIA kuten moni muukin islamia rakastava nousi vastustamaan ns."johtajaa", kuten kuuluukin. Ja moni ehkä muistaakin televisiosta nähneensä katkottuja päitä, niin lasten kun naistenkin. Mutta niin kuin nyt viime vuosina näemme Pakistanissa, Afganistanissa, Iraqissa jne, suurin osa näistä teoista on valtion tekemiä iskuja, jotka he nimittää kapinallisten teoiksi, jotta saavat valtaväestön kyseenalaistamaan islamilaisia puolueita, organisaatioita. Kuten Allaah sanoo Koraanissa:

"Wa mäkäruu wa mäkära Allaahu, wallaahu khairul määkiriin"
"Uskottomat punovat juoniaan, ja Allaah punoi juoniaan. Allaah punoo parhaat juonet." Aal-Imraan 3:54.Allaah tuo totuuden julki, ennenmin tai myöhemmin.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Kes Syy 21, 2011 10:21 am Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Ei GIA voittanut vaaleja, vaan FIS. GIA ei millään tavalla osallistunut politiikkaan.

Ei GIA kokonaisuutena ollutkaan khwaarijeja, mutta 1990-luvun lopulla tihkui tietoja, että mikäli Algerian kansa ei taistele heidän rinnallaan hallitusta vastaan he ovat kuffareita.

Iskut joita Algerian maaseuduilla tehtiin, joissa kokonaisia kyliä mestattiin, olivat kyllä Algerian sotilashallituksen tekemiä, olivat naamioituneita mujahidiineiksi ym.

Wa Allahu alam.

Keskustelu tästä voisi ollakin paikallaan..itse käytin lähteenä Lontoon GIA:n kannattajien julkaisuja..

Joissain Algerian ja Libyan eteläisimmilllä alueilla on heimoja, joilla 'Ibaadiyyah- aqiidah, joka on maltillinen khwaarij-sekti, joka syntyi 1200 vuotta sitten ja vaikuttaa lähinnä Omanissa.


Viimeinen muokkaaja, Abdullah Rintala pvm Kes Syy 21, 2011 1:37 pm, muokattu 1 kertaa
Kes Syy 21, 2011 1:29 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
...edit edellisessä.
Kes Syy 21, 2011 1:35 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ummuyusufLiittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 1551

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Jazaakum Allaah khairan tarkennuksesta ja korjauksesta. Mutta mistä tämä tihkunut tieto oli sitten peräisin? Joka ei ollut GIA:aa kannattava, oli demokratian kannattaja joka tapauksessa. Tai jos ei ollut niin ei ainakaan taistellut islamilaisia arvoja vastaan. Oli miten oli, valtio mestautti ihmisiä tuhansittain ja pani syyn Islamin piikkiin ja vangitsi kymmeniksi vuosiksi, langetti elinkautisia tuomioita taistelijoiden niskaan, kiduttaen keinoilla joista Suomen kaltaiset maat voivat vain nähdä painajaisia. Ja mitä kuuluu nykypäivän GIAN kannattajille? Sen entiset johtajat ovat nykyään Al-Qaidan johtajia tuolla rintamalla. Ja länsimaiden ihannoitseminen jatkuu edelleen, valtio "ostaa" ihmisiltä aikaa tyhjillä lupauksilla ja turhilla puheilla. Uskoisin kuitenkin että tämä tulee muuttumaan insha Allaah.

_________________
"The one who is (truly) imprisoned is the one whose heart is imprisoned from Allah, and the captivated one is the one whose desires have enslaved him." Ibn Taymiyah
Kes Syy 21, 2011 3:28 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Littlefish
Vieras

Lähetä Vastaa lainaamalla viestiä
Täytyy muistaa ettei pelkästään amerikkalaiset tee pahoja tekoja.Myös Mossad on sekaantunut moniin outoihin pommi-iskuihin jne. Lisäksi afganistanissa ja pakistanissa on ollut yhteensä lähemmäs 1000 itsemurhaiskua. Sama juttu Irakissa, jossa yli 1000 itsemurhaiskuq on tappanut tähän mennessä 12 000 siviiliä ja VAIN 200 AMERIKKALAISOTILASTA.Kun muistetaan että itsemurha on islamissa ankarasti kielletty niin mitä tästä voidaan päätellä!? Ja entäs se afganistanin rauhanneuvoston johtajan (Burhanuddin Rabbani) murha??? Itsemurhapommi turbaanissa, kun halataan tavatessa....mun epäilykset johtaa sylttytehtaalle eli Tanskaan, jossa Islamin Profeettaa pilkkattiin törkeästi vihjailemaalla turbaanipommikuvalla!
Per Lok 07, 2011 5:09 pm
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea