Islamtieto.com Foorumin päävalikko
RekisteröidyHakuOhjeKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään
Jäähyväiset R4baa al-Adawiyah'lle

 
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Näytä edellinen aihe
Näytä seuraava aihe
Jäähyväiset R4baa al-Adawiyah'lle
Kirjoittaja Viesti
Abdullah RintalaLiittynyt: 05 Kes 2010
Viestejä: 479

Lähetä Jäähyväiset R4baa al-Adawiyah'lle Vastaa lainaamalla viestiä
***

Jäähyväiset Raba'a al-Adawiyyah'lle


01 - Itäväylä


Keskiviikkona Itäkeskuksessa sataa ja tuulee. Egypti palaa ja itkee.

Työnnän lastenvaunuja yli Lyypekinaukion. Puut sadepisaroita valuvina vihreimmillään tuolla jossain Kauppakartanonkadulla.


Mietin tätä kaikkea ja mietin Egyptiä.

Myanmarissa joka viikko buddhalaismunkit sytyttävät muslimikylän tuleen sen kummemmin kyselemättä, palaako lapsia ja naisia. Palavasta kylästä pakenemaan kykenevät tapetaan saartorenkaaseen.

Mutta vain arabeilla on merkitystä.

Bangladeshissa tapahtui samanlainen mielenosoittajien tuhatpäinen mestaaminen.

Mutta vain egyptiläisillä on merkitystä. Ja syyrialaisilla.

Ei bengalien tähden Roihuvuoren minbarissa huudeta hyvinvalvotun yön jälkeen ummah'n surkeaa tilaa.

Ranskassa on tänä vuonna pahoinpidelty jo kolmas huiviakäyttävä musliminainen. Sillä ei ole mitään väliä kenellekään.

Minbar ja Roihuvuori on vaitonainen.

Ja mä mietin tätä kaikkea.

Ja vielä pakotetaan, että meidän pitäisi kunnioittaa maanne lakeja ja tapoja, suudella käsiänne ja nuolla jalkojanne, sotilassaappaitanne, joilla meitä potkitaan. Samalla kun ei mene päivääkään, etteikö sitimarketien käytävillä, aukion penkeillä istuvilla pultsareilla olisi jotain sanottavaa muslimin pukeutumisesta tai ihonväristä. Meidänkö pitäisi vielä teidän suojeluskuntalaista isänmaallisuuttanne kumartaa nuolemalla teidän perseitä?

Joka asia voidaan kääntää täysin päälaelleen, niin myös Egyptissä. Egyptissä tällä hetkellä uhattuina ovat poliisi ja armeija, joilla on aseita ja terroristeina heidän mielestään aseettomat mielenosoittajat. Vaikka koko maailma näkee, että mielenosoittajat ovat aseettomia ja armeija sekä poliisi tappaa heitä sankoin joukoin, silti uhrit ovat syyllisiä ja syylliset uhreja. Aina sanotaan, että pitää olla demokratiaa, kansalla oikeus valita itse johtajansa. Sitten valitellaan, kun kansa äänesti väärin. Ja CIA lähtee masinoimaan taas sotilasvallankaappausta. Ja hän teki Makkedan kuninkaalle, niinkuin oli tehnyt Jerikon kuninkaalle ja niin kuin itämaan tietäjille nousi tähti Beetlehemin taivaalle, nousivat USA:n perseennuolijain sotajoukot Afganistanille ja Irakille. Ja hän teki Gazan kuninkaalle, niinkuin oli tehnyt Argentiinan kuninkaalle; ja hän teki Egyptin kuninkaalle, niin kuin oli tehnyt Irakin kuninkaalle. Mutta Irakin kuninkaan hän ripusti hirteen, jossa hän riippui iltaan asti. Ja he heittivät sen kaupungin portin edustalle ja kasasivat sen päälle suuren kiviroukkion, joka on siellä vielä tänäkin päivänä.

Ja minä mietin tätä kaikkea, haen sanoja suruun, raivoon ja kiukkuun, mietin myös Syyrian katuja, sen lapsia, Myanmarin tapettuja muslimeita jotka koteihinsa elävältä poltettiin. Työnnän lapsenvaunuja supermarketin ahtailla käytävillä. Vetäisen rullasta muovipussin ja tunnustelen perunoita. Fiksua, kovat ja hyvät perunat ovat laatikon pohjalla ja pehmeät päällä, että ne menisivät kaupaksi ensin. Kapitalismin hierarkiassa pyramidin alempi kerros ansaitsee huonompaa, kuten kapitalismi on riistänyt muslimeiden maat uskottelemalla, että maan luonnonresurssien kilpailuttaminen vapauttamalla ne täysin länsimaisten suuryritysten monopoliseen haltuun luo yhteishyvää koko yhteiskuntaan ja istuttanut kansaansa sortavat sotilasdiktaattorit valtaan Israelin ja USA:n etujen suojelemiseksi. Ja kun kymmenen vuotta sitten sanoi, että muslimimaiden diktatuureista on kiittäminen USA:ta, kukaan ei uskonut. Nauroivat vain ja väitettiin, miten al-qaida käyttää propagandanaan Amerikanvastaisuutta, ikäänkuin Amerikka ei olisi ollut syyllinen Afrikan ja Lähi-Idän häpäistyyn tilaan. Ja kun selvisi, että Amerikka oikeastikin tukee arabivaltioiden barettipäisiä viiksivalluja, se ei enää ollutkaan diktatuuria vaan demokratian suojelemisesta.

Ja minä mietin Egyptiä ja kaikkea näitä kun pysähdyn lastenruokahyllyllä, Piltti-purkin pupun kuva melkein itkettää kun ajattelen, miten lapset eivät saa elää rauhassa pommeilta ja tappajilta. Joka ilta kun laitan lapseni nukkumaan näen hänessä lapset, joiden vanhemmat tapetaan ja koti pommitetaan. Kiitos siitä teille. Sinä voit siitä syyttää Jumalaa, voit myös jättää länsimaista demokratiaa syyttämättä, mutta niin se on. Lapseni työntää lattialla kontaten leikkiautoa, enkä koskaan kykene olemaan näkemättä miten Syyriassa samanlaisille lapsille ammutaan kuula kalloon. On niin vaikeaa unohtaa, on vaikeaa antaa anteeksi. Kairon kaduilla ihmiset piiloutuvat kadulla seisovalta miehistöpanssarivaunulta, joka kaikkivaltiaana tulittaa terroristeja, joilla ei ole aseita. Mies huutaa kameralle, on hätääntynyt ja itkee. Hän vuotaa verta. Vaunu liikkuu ja ampuu. Pysähtyy, sen edessä makaa jonkun poika, jonkun veli kuolleena ja verisenä. Eikä kukaan voi tehdä mitään. Kukaan ei halua tehdä mitään. Kun Amerikka ja Israel sallivat, ihmisiä tapetaan. Ihmisiä tapetaan vain silloin, kun Amerikka ja Israel sallivat ihmisiä tapettavan. Ja näitä maita pidetään ihmisoikeuksia noudattavina demokratioina. Katselen lastenruokahyllyn vellipurkkeja ja soseita, kun marketin radiosta kuuluu:

Vihata voit ja kantaa kaunaa
Minä en sille mitään voi


Onko Suomi Egyptiä parempi?


Lainaus:
Asennetaan paikannuslaitteet muslimien lastenvaunuihin ja peritään maksu kuljetun matkan perusteella. Johan on ihme jos eivät katso mihin maahan rattaansa kärräävät.


Miten Suomi ja suomalaiset eroavat Egyptin ja muiden maiden sotilasdiktatuureista? Kysymys on retorinen, mutta Suomen ja valvontayhteiskunnan sekä sotilasdiktatuurin välillä on yksi yhtäläisyysero. Kaikissa muissa maissa sen valtiokoneisto, joka sortaa ja vainoaa. Suomessa se on pakkoturvallisuuskoneiston lisäksi myös Suomen kansa.

Lainaus:
Tony Pekkala Koskakohan koittaa se päivä, kun meille suomalaisille riittää tämä ja otamme oikeuden omiin käsiimme. Toivottavasti ennemmin kuin liian myöhään.
4 tuntia sitten
Tony Pekkala Hakkaraiselle mitali ja lupa ratkaista muslimiongelma suomessa parhaaksi katsomallaan tavalla. Vapaaehtoisia avustajia muslimiongelman ratkaisijoiksi löytyy meistä FDL:n kannattajista enemmän kuin riittämiin. Muslimiongelma on paisunut liian suureksi. Awe, Hakkarainen!
4 tuntia sitten


Sieg heil! Heill' Hitler, meill' Hakkarainen! Assad, Syyria, Halla-aho! Wa bas!

Markus Jansson kirjoitti:
Tuollaiset sivistymättömät elukat pitää lähettää takaisin barbarimaahansa välittömästi tai mieluiten ampua heti tavattaessa. Vitut suvaitsevaisuudesta. Vitut ymmärtämisestä. Vitut humanitaarisuudesta. Lentokoneeseen vain ilman mitään selittelyitä, valituksia, käsittelyitä ja paskanjauhantaa, seuraavan pysäkin ollessa jokin Afrikan tai Lähi-idän paskamaa, jonka barbariaan he ovat mitä ilmeisemmin paremmin sopeutuneetkin. Palautuksen voi mieluusti tehdä suoraan "lennosta" ja ilman laskuvarjoa.

Ja minkä ihmeen takia tuollaisia elukoita ylipäätään tuodaan verovaroilla tänne elätettäväksi ja rötöstelemään? Miksi ihmisiä, joilla ei ole mitään kulttuurisia edellytyksiä eikä halua sopeutua länsimaiseen yhteiskuntaan, tietentahtoen otetaan tänne loisimaan kunnollisten ihmisten rahoilla?


En voi sanoa olevani hämmästynyt, miten vapaudella, ihmisoikeuksilla ja demokratialla ylpeilevä länsimaalainen ymmärtää ainoastaan pakkovallan ja väkivallan kieltä. Syylliseksi nimetään suomalaisten virkamiesten ja poliitikkojen harjoittama "hallitsematon maahanmuutto", mutta auktoriteettiuskollinen suomalainen sivuuttaa ongelman syyllistämällä ja ottamalla kohteekseen maahanmuuttajan. Suomalaisen oikeuskäsityksen mukaan maahanmuuttaja itse on syyllinen siihen, että "sossu kustantaa niille kaiken, antaa MasterCardin ja ostaa niille uudet autot. Kaikki kustannetaan verovaroin". Joku idiootti uskoo tällaistakin. Suomalaisen byrokratian itse itselleen asettamista epäkohdista hinnan ja kärsimyksen saa maksaa katuväkivallan muodossa maahanmuuttaja.

Päästyäni ulos sade on loppunut
Mutta aurinkoa ei näy
Arki Itäkeskuksessa jatkuu


Vien lapseni Kauppakartanonkujan kerrostalojen leikkipihalle. Kauppakartanonkujan punaisten kerrostalojen ympäröimällä pihalla, annan vauhtia keinussa olevalle lapselleni. Hiekan, karusellien ja hiekkalaatikoiden keskellä parvekkeiden takana harmaissa alumiinikattiloissa kuoripäällyisteiset perunat kiehumassa tiskialtaat täyttyvät myslilautasista lusikoista punainen rivi pyöreäikkunallisia pesukoneita vedenpoistoletku likavettä lattiakaivoon. Jostain kuuluu lasten ääniä kun annan lapselleni keinussa lisää vauhtia. Hän istuu siinä velvollisuudentuntoisen nöyränä.

Todellisuus on näitä punaisia kerrostaloja hiekkapäällysteisen leikkipihan ympärillä, valkoista betonia. Parvekkeita, turkkilaisia naapureita, vanhassa alumiinikattilassa kiehuvia kuoripäällysteisiä perunoita. Ja pesutuvan rivi punaisia sivustatäytettäviä pesukoneita betonilattialla.

Pesukoneet pyörivät, vedenpoistoletkut työntävät likavettä lattiakaivoon.

Itäväylä hiljenee yöksi
Sen valaisimet matkivat oranssina laskevaa aurinkoa.


02 - Neljä sormea R4ba'a al-Adawiyah'lle

"Allahin Laista ei kuulu järjestää äänestystä. Antamalla ihmisille mahdollisuus valita Shari'ah tai ei heijastaa perustavanlaatuista ongelmaa Tawhiidin ymmärtämisessä." -Anwar al-'Awlaqi.

"
Mitä tulee ihmisten vapauteen äänestää johtajastaan, kukaan ei voi väittää olevansa muita uskonnollisempi ja sanoa, että se on joko Shari'ah tai muuten...Ehdottomasti ei." -'Abdel-Fattah as-Sisi.

"
Minun mielestäni tämä uskonto [Islam] on fasismin uskonto. Emme voi toimeenpanna Profeetan lakeja eikä Koraania nykyajalla." -Egyptiläinen televisiokeskustelussa.

"
Muslimiveljeskunnalla oli kalifaatin agenda, joka oli vastoin egyptiläisiä kansallisia turvallisuusprioriteetteja ja intressejä. Mursi salli jihadistiryhmien ja Hamasin terroristien toimia Siinailla vapaasti antaen niille uuden turvapaikan." -Mahir al-Adawi, Egyptin apulaisulkoministeri.

Kello 06:19

"Habiba, tyttäreni, mitä siellä tapahtuu? Menin nukkumaan puoli kahdelta, puoli kahdeltatoista sinun aikaasi. Mikä hyökkäys? Kerro minulle.

Kello 07:33

Äiti, sain kolmenlaista lääkehoitoa. Täällä on hyvin kylmä ja palelen. Väkijoukkoja on paljon ja kaikki hädässä. Rukoile puolestamme, äiti.

Kello 12:46

Habiba, vastaa...Olen soittanut tuhansia kertoja. Rakkaani, olen sairas huolesta. Kerro minulle missä olet.

-Kairossa tapettu journalisti Habiba 'Abdul-'Aziiz

Heräsin kello seitsemän keskiviikkoaamuna hätääntyneeseen puhelinsoittoon. Puhelimessa oli Raba'a al-Adawiyyah'n kontaktini.
"Nyt se alkaa. Olemme piiritettyinä. He tulittavat meitä kolmelta puolelta."


"Tilanne jatkui näin kahteentoista, koko ajan kyynelkaasua ja laukauksia katoilta ja panssaroiduista ajoneuvoista. Laukauksia satoi päällemme ja teltat ympärillämme syttyivät tuleen. Pelkään, että he jotka jäivät telottoihin sisään paloivat kuoliaiksi. Naisia, lapsia ja vanhuksia haki suojaa moskeijalta [Rabaa al-Adawiyah] tai pysyivät leirissä [Nasr-kadulla].

Lyhyen tauon jälkeen kello kahden aikaan tulitus alkoi taas. Kello neljän aikaan turvallisuusjoukot pääsivät etenemään, puoli viiden aikaan luoti lävisti kenttäsairaalan ikkunan. Näin naisen ammuttavan juostessaan suojaan.

Kantaessani marttyyria sairaalaa kohti minua tulitettiin. Kello viideltä he polttivat leirin, kenttäsairaalan ja moskeijan."
-Nimettömänä pysyttelevä protestoija, Kairo.

"Kello kuuden aikaan kolme panssaroitua ajoneuvoa lähestyi meitä at-Tayaran-kadulla. Mitään varoituksia ei tullut, paitsi muutama ilmaan ammuttu laukaus. Teimme paljon vastarintaa ja onnistuimmekin peräännyttämään turvallisuusjoukot ensin. Koko alueella taisteltiin tunteja. Ihmisiä kuoli joka puolella ympärilläni aikaisesta aamusta alkaen. Näin ihmisiä päähän ja rintaan ammuttuina. Laukauksia tuli ympäröiviltä katoilta ja turvallisuusjoukkojen panssaroiduista ajoneuvoista.

Palatessani takaisin at-Tayaran-kadulle, teltat olivat tulessa. Palasin torjumaan hyökkäystä Nasr-kadun sisäänkäynniltä, mutta meidät yllemme jyrättiin ja ihmisiä ympärilläni kaatui. Näkyvyys oli vaikeaa kyynelkaasun ja savupilvien tähden. Jätin Aukion muiden protestoijien kanssa, pääosin naisten, lasten ja vanhempien miesten, ottaen haavoittuneet mukaamme."
-Mielenosoittaja Kairossa.

"Kuolleita ja haavoittuneita oli niin paljon ettemme jaksaneet laskea. Monet kuolivat ehtimättä saada asianmukaista hoitoa."-Sairaanhoitajatar kenttäsairaalassa.

"Olin Rabaa'an sairaalassa puoli viiteen asti, hoitamassa ihmisiä neljässä kerroksessa. Jokaisessa oli kymmeniä kuolleita ruumiita ja sadoittain haavoittuneita. Useimpia oli ammuttu kovilla luodeilla ylävartaloon. Emme kyenneet hoitamaan kaikkia haavoittuneita, erityisesti heitä, joita oli ammuttu kovilla luodeilla. Koska meillä ei ollut välineitä siihen. Näin Sky Newsin toimittajan siellä, joka siirrettiin toiseen sairaalaan. Siellä oli myös Asmaa al-Beltaji, hän kuoli myöhemmin." -Lääkäri Rabaa'an sairaalassa.

"Sairaalan portilla oli ammuskelua. Menin ja ulos ja portilla ollutta vartijaa oli ammuttu päähän. Kenttäsairaalassa oli sadoittain haavoittuneita ja kuolleita. Lähdin kenttäsairaalasta turvallisuusjoukkojen hyökkäysten vuoksi. Lähdimme al-Imaan-moskeijaan. Matkalla sinne näimme lava-auton kantaen kahta kymmentä ruumista Rabaa al-Adawiyah'ltä kohti Imaan-moskeijaa. Ruumiit olivat palaneet karrelle."

"Olin neljännessä kerroksessa kun yksi lääkäreistä kertoi turvallisuusjoukkojen hyökkäävän sairaalaan. Lääkärit määräsivät sulkemaan verhot ja ikkunat kyynelkaasun välttämäseksi. Näin tarkka-ampujia sairaalan lähistöllä olevien rakennusten katoilla. Toinen lääkäri kertoi turvallisuusjoukkojen menneen ensimmäiseen kerrokseen ja käskeneen ihmisten lähteä. Yritin kertoa turvallisuusjoukoille, että emme kykene siirtämään kaikkia haavoittuneita, koska heitä on liian monta. Yksi turvallisuusviranomainen löi minua selkääni kiväärin perällä ja työnsi minut portaita kohti. Turvallisuusjoukot käskivät meidän ottaa ruumiit ja haavoittuneet mukanamme. [Sairaalan]ensimmäinen kerros oli tulessa."
-Sairaanhoito-opiskelija, Rabaa al-Adawiyah.

"Aseet eivät enää pelota minua. Ennemmin tai myöhemmin kuolen. Parempi kuolla oikeuksieni vuoksi kuin sängyssäni. Kyseessä ei ole Muslimiveljeskunta, vaan ihmisoikeudet." -Sara Ahmed, 28-vuotias "Business Manager".

Sotilashelikopteri leijailee Ramses-aukion yllä. Mielenosoittajat osoittavat sitä kengillä:

"Vedämme as-Sisin maahan! Häivy, häivy, senkin petturi!"

Kun kyynelkaasusäiliöiden laukaisuäänet alkoivat kuulua, mielenosoittajat -nuoret ja vanhat, miehet ja naiset- peittivät kasvonsa hengityssuojaimilla, kaasunaamareilla ja banderolleilla.

"Allahu Akbar!"

Khairat ash-Shaterin vaimo puhuu Rabaa' al-Adwiyah'n aukiolla. Hän kuvailee, miten hänen kotinsa ovi potkaistiin auki kun hän ja hänen miehensä olivat sisällä. Armeija kertoi heille, että Khairat on pidätetty. Vaimo kiljui heille, että "Odottakaa hetki, että saan laitettua hijabin päälle!" Armeija kielsi ja hänen miehensä vietiin. Yksi upseereista kuvasi kännykkäkameralla, kun Khairatilla ei ollut päällään kuin t-paita ja housut. Kuvaamisen tarkoituksena oli nöyryyttää häntä yleisön edessä, sillä häntä ei milloinkaan nähty muuten kuin puvussa.

"Mitä tapahtuu Egyptissä oli odotettavissa sillä kufr ei siedä Islamia edes nimellisesti ja sota on nyt aluillaan emmekä anna Islamin sen ihmisten vajoavan. Egyptissä veri virtaa siksi että he näkisivät muslimien polvistuvan orjuuttaakseen nämä tyrannialle ja näemme tyrannian oppineiden vääntelevän tekstejä verilöylyjen ja tyrannian maallisen tyrannian oikeuttamiseksi. Allah on sulkenut ihmisten sydämet, jotka eivät tule vihaiseksi muslimien tappamisesta veren vuodattajien asein, huutamisesta sanomalehdistä, itkemisestä foorumeilla sekä tyrannian valtaistuimen turvaamisesta. Egyptin muslimien tulee pysyä kärsivällisinä, pitäen itsenä kansallisuusmielisydessä."

Aikaisemmin tänään [keskiviikkona] Egyptin turvallisuusjoukot lähettivät puskutraktorit ja mellakkapoliisit hajottamaan vallastasyöstyn presidentti Mohammed Mursin kannattajien protestileirit. Hyökkäykset käynnistivät yhteenotot, joissa on kuollut tusinoittain, lähes 150 ja ainakin 1 400 haavoittunut. Poliisi käytti kyynelkaasua, kumiluoteja ja kovia luoteja hajauttaakseen prostestoijat, jotka olivat pysytelleet paikoillaan kuusi viikkoa vaatien Mursin paluuta.

Useita tulipaloja syttyi tuhoten pystytetyt leirit tappaen leireissä olleita. Hallitus on julistanut poikkeustilan.

Fox News onnistui kääntämään tilanteen ylösalaisin kuin Egyptin armeija olisi hyökkäyksen kohteena ja alivoimainen Muslimiveljeskuntaan nähden. Fox News toivoi armeijan palauttavan järjestyksen tai muuten koko Lähi-idän alue epävakautuu ja saattaa VAIKUTTAA ISRAELIIN!

Eli kun Egyptissä teurastetaan viattomia, niin länsimaalaiset toimittajat ovat enemmän huolissaan Egyptin ulkopuolella olevista.

"Mikäli tämä olisi pro-Mursi-ryhmä ampumassa ihmisiä al-qaaidan merkeissä, maailma kuohuisi. Mutta koska tämä on amerikkalais-israelilaisesti sponsoroitu hyökkäys, Israel voi tehdä mitä mielii eikä media kerro siitä mitään." -Abu Mubarakin kommentti Egyptin armeijan ja poliisin käyttämään israelilaisvalmisteiseen kyynelkaasupatruunaan.

Tältä näyttää nyt "demokratian palauttaminen": verenvuodatusta ja joukkomurhia.

Kairon moskeijassa makaa yli kahden sadan karrelle palaneen ja jäseniltään revityn egyptiläisen ruumiit. Ruumiita, joita Egyptin valtio ei ole laskenut ja kiistää tappaneensa sen jälkeen kun turvallisuusjoukot murskasivat protestileirit.

Ruumiit makaavat valkoisissa kääreissä odottamassa omaisten hakemista moskeijassa, joka näytti kuin Ensimmäisen maailmansodan taistelun jäljiltä. al-Imaan-moskeijassa olevat auttajat syyttivät hallitusta ruumisrivien laiminlyönnistä.

Lääkärit työnsivät palavia suitsukkeita ruumiita peittäviin jääkuutioihin ja suihkuttivat ilmanraikastinta peittääkseen ylivoimaisen mädäntymisen löyhkän.

Ruumiit eivät sisälly viralliseen terveysministeriön antamaan kuolonuhrien lukuun. Kuolonuhreja on enemmän kuin maan virallisen luvun 525.

al-Imaanin moskeijassa ruumiita on yksistään jo 228. Tarkkaa laskenta on vaikea tehdä, sillä osa on siirretty ja laitettu arkkuihin poisvientiä varten. Lääkärit olivat laskeneet 259 kuollutta.

Miehet raottavat kääreitä näyttääkseen ruumiita, osa palaneita kallot murskattuina, toiset luotien lävistäminä päihinsä ja rintoihin. Naiset kumartuivat itkemään ruumiiden vierelle ja kaksi miestä itkivät toisiaan vasten.

Protestoijien teltat sytytettiin tuleen keskiviikkona turvallisuusjoukkojen astuttua alueelle, mikä selittäisi osan kuolonuhrien karrelle palamisen.

"Masjid al-Imaan on täynnä marttyyreja, jotka täytyy haudata eikä heitä voi haudata ilman kuolemansyyntutkijan raporttia ja hautauslupaa ja hallitus ja poliisi kieltäytyy antamasta niitä. He sanoivat kaikille perheille, että heidän on kirjoitettava että he tekivät itsemurhan. Yksi veli huusi, että kohtelitte heitä kuin eläimiä kun he olivat elossa ja kohtelette heitä kuin ihmisiä heidän oltuaan kuolleita." -Rania Lawendy.

Ryhmä miehiä kantaa moskeijasta ulos arkkuja, naiset kasvohunnuissaan pitkissä kaavuissa istuvat portilla, joka on peitetty Mursin kuvilla.

Poliisihelikopteri sätkättää moskeijan yläpuolella. Ihmiset osoittavat sitä ja toistavat:

"Alas, alas sotilashallitus."

Heinäkuun kolmannen vallankaappauksen komentajat paljastavat itsestään jatkuvasti joka päivä aina vain verisempää julmuutta. Olematta tyytyväinen verilöylyihin ja ihmisyyden vastaisiin rikoksiin, joita he suorittivat Ramadhanina tappaen naisia, lapsia ja rukoukseen menijöitä. Tappamalla oman maansa poikia ja tyttäriä kunnes vuodatettu veri yltää polviin asti, yrittäessään hajottaa Rabaa al-Adaweya ja Nahdan rauhalliset protestileirit. Armeijaa ja poliisia käytettiin kuin ulkomaista vihollista vastaan, tappamalla yli 2 000 kansalaista, joita tarkka-ampujat ampuivat päähän ja rintaan ilman edes että vastasivat takaisin heittämällä kivillä. Coup d'état'in komentajat polttivat protestoijien telttoja, joissa naiset ja lapset etsivät suojaa kyynelkaasun vaikutuksilta, aiheuttaen heille kamalia palovammoja ja kivuliaita haavoja. Samalla turvallisuusjoukkojen tarkka-ampujat ampuivat toimittajia, valokuvaajia ja reporttereita siinä ohessa tappaen aseettomia siviilejä. Joukot eistivät ambulansseja ottamasta pahoin loukkaantuneita kansalaisia lähistön sairaaloihin, kun kenttäsairaalat olivat kyvyttömiä vastaamaan uhrien suureen määrään.

14. elokuuta 2013, kello 18:49

Armeija sytyttää kenttäsairaalan tuleen Rabaa'assa. Sen jälkeen poliisi ja armeija tunkeutuvat Rabaa'n moskeijaan keräämään ruumiit piilottaakseen aiheuttamiensa kuolleiden todellisen lukumäärän.
-Kertoi Twitterin @IslamRahman ja @ikhwanweb

Kello 17.15 keskiviikkona elokuun 14. Keskusturvallisuusjoukot sekä erikoisjoukkojen yksiköt yhteistyössä armeijan kanssa tunkeutuivat Radaa al-Adawiyah'n kenttäsairaalaan, sen jälkeen kun olivat ensin raskaasti ampuneet kohti sairaalaa, aiheuttaen vakavia vammoja, kaksinkertaisten tukehtumispotilaiden määrän, estäen sairaalahenkilökuntaa suorittamasta humanitaarista ja ammattimaista työtään. Henkilökunnan oli jätettävä sairaala. Tunkeutumisen aikana sairaala ja siihen liitetty moskeija oli täynnä tuhansia kuolleita ja haavoittuneita kansalaisia, johtuen turvallisuusjoukkojen estämisestä päästää ambulansseja saapumasta alueelle.

Aikaisemmin Yhdysvaltain valtiosihteeri Carey oli ilmoittanut Egyptin armeijan "palauttaneen demokratian maahan".


Egyptin madkhalit

Egyptin madkhali Tal'at Zahran -sama jonka mukaan syyrialaiset ansaitsevat sen, mitä heille tapahtuu- kehottaa egyptiläisiä tukemaan sotilasvallankaappari as-Sisiä:


"Komentaja ("Israelin mies Egyptissä" 'Abdul-Fattah as-Sisi) on kutsunut tukimielenosoitukseen, koska länsimaailma -joka haluaa vahingoittaa maatamme- väittää, että sotilasvallankaappaus tehtiin pakolla ja kansa olisi tukenut vallastasyöstyä presidenttiä Mursia. Joten komentaja kutsui näyttämään [itselleen] tukea ja mielenosoittamaan koko maailman edessä näyttämään että ihmiset ovat kanssani. [as-Sisi:] 'En ole syössyt Mursia vallasta, vaan poistanut hänet vallasta, koska ihmiset eivät tahdo häntä, koska hän ei huolehdi uskonnosta eikä maailmallisista asioista. Tämä kutsu on vain oikeutus päästä eroon harharyhmästä ja sekaannuksen ryhmästä, joka mielenosoittaa epäoikeudenmukaisuudella ja turmeltuneisuudella. Ihmisten on tuettava tässä, taisteltava hajaannusta aiheuttavaa ryhmää vastaan ja se on Islamin ihmisten yksimielisyys'."

http://www.youtube.com/watch?v=aw2zsC5g2zM

Toinen madkhali Hashim ash-Shariif kirjoitti Twitteriin:

"Pyydän Allahia hajottamaan Ikhwaani-khwaarijit Sisin ja Egyptin armeijan hyveillä."

Eli madkhalien mukaisesti as-Sisi ei ole khaariji kapinoidessaan Mursia vastaan, mutta ikhwaanit ovat khaarijeja kapinoidessaan as-Sisiä vastaan.

Kolmas madkhali Muhamad ibn Saleh twitterissä:


"Kunnian tervehdys mahtavalle Egyptin armeijalle, joka nöyryytti, tukahdutti, paljasti, hakkasi, loukkasi ja vangitsi turmeltuneen Veljeskunnan. Pienimmän sotilaan kenkäkin on parempi kuin typerän Mursin niska."

al-Wafd-sanomalehden mukaan julkaisemassaan kuvassa olleet ammukset olivat löytyneet Rabaa'an aukiolta Kairossa, mutta totuus oli, että kuvan esittämät ammukset olivat Suezilta al-Yaum as-Saba'-lehden julkaiseman kuvan mukaan heinäkuun alussa 2013.

Kerrotaan myös, että Egyptissä olisi Arabiemiraattien palkkaamia palkkasotureita. Arabiemiraattien hallituksen kerrotaan allekirjoittaneen Blackwaterin kanssa sopimuksen, jossa Arabiemiraatit tuovat latinalaisesta Amerikasta palkkasotureita tukahduttamaan minkälainen kansannousu tahansa.

"Miksi USA tuntee tarpeelliseksi tuhota Lähi-Idän maat? Ironisesti kyse ei ole USA:n intresseistä, vaan Israelin Oded Yinon-suunnitelmasta tuhota Israelin naapurit ja ottaa haltuun kaikki maa-alueet Niilin ja Eufratin välillä Suur-Israelin perustamiseksi. Siksi, kuten kenraali Wesley Clark paljasti, Israel otti USA:n haltuunsa 9/11-coup d'état'issa -suunnitelman tuhota seitsemän maata viidessa vuodessa."
-Kevin Barrett.


03 - Asma al-Beltaji

"Do you know the truth of martyrdom and that it doesn't stop the hands of the oppressor from taking the people's soul and their money, but it robs oppression of its control of
people's souls from which the memories of the martyrs take control. This, of itself, is trust being carried out. People may surrender to the power of oppression but they don't surrender their souls. This is the heritage of humanity and what generations will inherit outside the history books, this and only this."
-Asma Mohamed al-Beltaji, Egyptin armeijan tarkka-ampujan tappama shahidah, Facebook-päivityksessään 29. toukokuuta 2012.

17-vuotiaan Asma al-Beltajin tulevaisuus olisi voinut olla yksi kirkkaimmista. Hän oli koulussa luokkansa priimus, hänet tunnettiin lempeänä ja älykkäänä nuorena naisena.

Keskiviikkona hän makaa Rabaa al-Adawiyah'n kenttäsairaalassa kuolleena. Hänen kuolintodistuksessaan lukee, että häntä on ammuttu rintaan, hänen kallonsa murskautunut ja vasen jalkansa murtunut.

Hän oli ollut matkalla kyseiseen kenttäsairaalaan antamaan apuaan haavoittuneille joutuessaan väkivallan keskelle.

"Häntä ammuttiin hänen ollessaan matkalla sinne. Olin juuri hänen takanaan. Veimme hänet sairaalaan. Hän tarvitsi verensiirtoa mutta emme kyenneet operoimaan. Hän kuoli yhdeltä iltapäivällä", kertoo hänen veljensä Anas al-Beltaji.

"Hän oli paras koulussa. Hän oli rauhallinen, hyväkäytöksinen ja lempeäsydäminen. Hän osallistui aina Muslimiveljeskunnan toimintaan. Hänen isänsä oli hänen esikuvansa", kertoo hänen tätinsä Hoda Mohammed.

Asma oppi al-Qur'aanin ulkoa, sana sanalta vain kuukausi sitten. Hän oli suosittu koulussa ja hänellä oli hyvä huumorintaju.

Kun hänen isänsä, Muslimiveljeskunnan pääsihteeri Mohammed al-Beltaji syöstiin vallasta, Asma osallistui innolla opposition istuntoihin. Hän yöpyi säännöllisesti nukkuen muiden mielenosoittajanaisten kanssa teltoissa.

Hyökkäyksen alkaessa protestin johtajat kutsuivat mielenosoittajia tulemaan pääkadulle näyttämään mielenilmauksensa turvallisuusjoukoille.

Minuutteja myöhemmin Asma katosi kyynelkaasun sekaan.

"Löysin hänet myöhemmin vertavuotavana maasta. Joka minuutti joku kuoli ympäriltämme. Sairaalan kerrokset olivat täynnä kuolleita ja haavoittuneita. Emme kyenneet löytämään hänelle tilaa.

Silloin armeija alkoi ampua kyynelkaasua sairaalaan ja meidän oli paettava."


Poliisi ampui kohti Muslimiveljeskunnan tukijoita Kairon Ramses-kadun poliisiaseman katolta ja lähistön kaduilta. He jopa ampuivat lentokentälle vievän pikatien liikennettä.

al-Fath-moskeijassa tohtori Ibrahim Yamani nostelee varovaisesti liinoihin käärittyjen liepeitä: ammuttu kasvoihin, päähän, rintaan. Kärpäsiä kerääntyy, kyynelehtivä mies huitoo niitä pois ruumiilta.


Isän kirje tyttärelleen Asma al-Beltajille

"En sano sinulle hyvästejä; sanon, että huomenna tapaamme jälleen.

Elit pitäen pääsi korkealla, kapinoit tyranniaa ja kahleita vastaan rakastaen vapautta.

Et koskaan käyttänyt aikaasi siihen, mihin käyttävät aikaansa sinun ikäisesi.

En saanut riittävästi jaloa seuraasi tässä lyhyessä elämässä, aikani ei sallinut minun nauttia seurastasi. Viimeisen kerran kuin näimme istuimme Rabaa' al-Adawiyan aukiolla sinä kysyit minulta:

'Vaikka oletkin kanssamme, olet kiireinen', joten kerroin sinulle:

'Vaikuttaa kuin koko tässä elämässä ei olisi tarpeeksi nauttia toisten seurasta, joten rukoilen Allahia, että nautimme toistemme seurasta Paratiisissa.'

Kaksi yötä ennen kuin sinut murhattiin, näin sinut unessani valkoisessa hääpuvussa ja sinä olit kuin kauneus itse. Kun tulit viereeni kysyin sinulta:

'Onko sinun hääiltasi? Sinä vastasit:

'On iltapäivä, ei ilta.'

Kun he kertoivat, että sinut murhattiin keskiviikkona iltapäivällä ymmärsin mitä tarkoitit ja tiesin Allahin hyväksyneen sielusi shahiidah'na. Sinä vahvistit uskoani, että olemme totuudessa ja vihollisemme vääryydessä.

Koin paljon tuskaa etten ollut viimeisessä jäähyväisessäsi näkemässä sinua viimeistä kertaa; etten suudellut sinua otsalle, enkä johtanut hautajaisrukoustasi.

Vannon kautta Allahin, kultaseni etten pelännyt henkeni puolesta tai syyttömän vankeuden puolesta, vaan tahdoin kantaa viestiä mille uhrasit sielusi: täydellistämään vallankumous, voittamaan ja saavuttamaan sen päämäärät.

Sinun sielusi on nostettu korkeuksiin päätäsi pitäen ylhäällä vastustaen tyranneja. Petoksen luodit lävistivät rintaasi. Mikä hämmästyttävän päättäväinen ja puhdas sielu. Olen varma, että olit rehellinen Allahille ja Hän on valinnut sinut meidän joukosta kunnioittaakseen sinua uhrauksellasi.

En sano hyvästejä, vaan sanon nähdään jälleen. Tapaamme pian rakastetun Profeettamme ja hänen seuralaistensa kanssa Taivaassa, jonne toiveemme toistemme ja rakkaittemme seurasta tulee toteutumaan."
-Mohamed al-Beltaji, Asma al-Beltajin isä.


Amr Qassim

Asma Hussein ei herkeä soittelemasta miehelleen 'Amr Qassimille varmistuakseen tämän olevan turvassa.

Torontossa asuva oli perjantaina Alexandrian kaduilla osoittamassa mieltään satojen tapettujen puolesta verisessä sotilasväliintulossa Kairossa. Hän oli juuri osallistunut mieleenosoittajan hautajaisiin liittyessään väkijoukkoon.

"Älä ole murheissasi", 'Amr Qassim vakuutti vaimolleen kerta toisensa jälkeen. "Tämä on aivan rauhallinen mielenilmaus. Tulen pian kotiin luoksesi ja Ruqaiyyah'n luokse."

Ruqayyah on hänen ja Asmaan yhdeksänkuukautinen tytär.

Puoli tuntia myöhemmin Asman puhelimeen tulee puhelu 'Amrin puhelimesta.

Soittaja oli tuntematon henkilö.

"Miehesi on kuollut. Häntä oli ammuttu takaraivoon. Snaipperi."

Turvallisuusjoukot olivat valinneet hänet kohteekseen ilmeisesti ison parran tähden, luullen häntä Muslimiveljeskunnan jäseneksi.

"Hän ei ollut Muslimiveljeskunnan jäsen, eikä edes poliittisesti osallisena heihin. Hän ei edes välitä mielenosoituksista. Hän vain meni sen takia, mitä Kairossa tapahtui, mielenosoittaakseen protestoijien tappamista", sanoo Asma.

"Hän tunsi vahvasti tapahtuneesta epäoikeudenmukaisuudesta. Hänellä oli nämä mielessään. Hän oli vain eräs, joka ei nähdessään jotain väärää voinut pysytellä hiljaa."

"Meillä on yhdeksänkuukautinen tytär ja on vaikeaa kuvitella hänen nyt kasvavan ilman isää. Ajatus, että hän ei tunne isäänsä lamaannuttaa minut".

"Hän oli elämäni rakkaus. Niin lempeä persoona, avokätinen. Hän oli paras aviomiehenä, tukea-antavin. En koskaan ajatellut ansaitsevani ketään niin hyvää. Ja hän rakasti tytärtämme paljon."


Mitä tahtoisit tyttäresi tietävän isästään?

"Tahdon hänen tietävän isänsä olleen urhea. Että hän ei pelännyt seistä sen puolesta mihin uskoi. Vaikka hän ei voi olla hänen kanssaan kasvaessaan, hänen perintönsä on hänen kanssaan. Vaikka se on vaikeaa minulle ja hänelle, on uskomaton perintö jätettäväksi lapselle. Lapsen tietävän vanhempansa olevan rohkea henkilö."


04 - Asma Husseinin suru

"Mieheni Amr Mohamed Kassem, joka oli 26-vuotias, kohtasi Herransa perjantaina 'Asrin jälkeen. Häntä ammuttiin leuan läpi ja luoti tuli ulos hänen niskastaan. Hän oli mielenosoituksessa Alexandriassa, kutsuen oikeuteen kaikkia armeijan armottomasti tappamia edeltävinä päivinä ja viikkoina ympäri Egyptiä.

Eilen aamulla menin ruumishuoneelle lähellä Alexandriaa nähdäkseni 'Amrin ennenkuin hänet pestäisiin ja haudattaisiin muutaman tunnin kuluessa. Kun saavuin, paikalla oli monta ihmistä odotamassa ovien takana päästäkseen näkemään perheenjäseniään, samana päivänä tapettuja kuin 'Amr. Siellä oli myös 'Amrin ystäviä ja sukulaisia myös. Pienen odottelun jälkeen menin huoneeseen sisään, missä hänen ruumiinsa makasi pöydällä pitkän huovan peittämänä. Seisoin hänen vierellään ja nostin liinan hänen kasvoiltaan. Siinä hän oli, rakkaani, maaten siinä kylmänä vaikka olin nähnyt hänet vahvana, onnellisena ja hymyilevänä vain 24 tuntia tätä hetkeä aiemmin. Silitin hänen partaansa, osa siitä oli yhä pehmeää, osa siitä kovaa kuivuneen veren takia. Hänen nenästään oli vuotanut verta ja hänellä oli haava silmänsä vieressä mutta hän oli kaunis ollessaan myös kuolleena -hiljaa kuin nukkuessa. Kosketin hänen huuliaan ja poskiaan, jotka olivat kylmät.

Seisoin siellä jonkin aikaa katsoen hänen kasvojaan, tuntien kuin sydämeni olisi joutunut jatkuvasti rekan yli ajamaksi. Yritin olla itkemättä kovaa, mutta kyyneleet vierivät poskilleni ja sanoin hänelle: 'Rakastan sinua, 'Amr ja tiedän tahtoneesi kuolevan Allahin tähden ja nyt olet saanut mitä olet toivonut insha Allah ja olen niin ylpeä sinusta. Oi Allah anna anteeksi hänen syntinsä ja hyväksy hänet shahidiksi ja yhdistä meidät Tuonpuoleisessa. Oi Allah tee minut kärsiväliseksi tietäen, että hänen aikansa tuli ja Sinun Tahdostasi hän elää Sinun luonasi shahidinä.

En lähtenyt ennen kuin olin valmis, tietämättä varmasti miten kauan seisoin siellä. Lopuksi suutelin hänen poskeaan ja kerroin hänelle näkeväni hänet myöhemmin insha Allah, peitin hänen kasvonsa ja lähdin huoneesta.

Ystävät, sydäntäni särkee tavalla jolla en olisi kuvitellut sydäntä särkevän. Kaipaan häntä ollessani hereillä ja uneksin hänestä nukkuessani. Hänen vaatteensa ovat hyvä ripustettuna koukkuihin huoneessamme, kuin hän minä hetkenä tahansa tulisi oveesta sisään vaihtamaan pyjamaan ennen nukkumaan menoaan. Hänen ystävänäs antoi minulle 'Amrin lompakon ja puhelimen janazassa, mutta hänen vihkisormuksensa on edelleen kadoksissa, emmekä vieläkään tiedä missä se on...Olisipa minulla se.

Vaikka toivonkin, että minulla olisi ollut hänen kanssaan enemmän aikaa dunyassa, vilpittömästi toivon olevani Allahin Tahdosta hänen vaimonsa Paratiisissa. Jannah'ssa aika ei lopu, eikä siellä ole pelkoa eroamisesta rakkaistaan. Uskon kokonaan, että rakkauteni oli todella rakkautta, joka kestää tästä maailmasta seuraavaan.

Eilen illalla tulimme kotiin, saimme puhelun sukulaisen ystävältä -joltain joka oli nähnyt mitä 'Amrille tapahtui kun häntä oli ammuttu. Hän kertoi meille, että hän ei kuollut heti, vaan oli elossa hetken. Hänen vasen kätensä piteli leukaa, mihin luoti oli osunut, hänen oikea etusormensa nousi ja hän sanoi selvästi: 'Ashadu an laa ilaaha illa Allah wa ashadu anna Muhammadun Rasuulullah' ja hänellä oli iso hymy kasvoillaan, kuin olisi ollut hänen hääpäivänsä. Kun kuulin tämän en voinut muuta kuin itkeä että Allah oli kunnioittanut minua tuntemalla tämä hieno ihminen ja saada hänen lapsensa.

Yaa habiibi ya 'Amr. Toivon, että juuri nyt sinun sielusi on vihreässä linnussa, lentelemässä läpi Jannah'n, syöden ja juoden antimista ja lähellä Allahin Valtaistuinta, missä ei enää tarvitse vuodattaa kyyneltäkään tai koskaan tuntea menetystä tai kärsiä. Olet rakkauteni tässä maailmassa ja tulevassa, insha Allah. Olet sydämessäni aina ja rukouksissani aina."05 - Niilin sillat

Jokaisten väkivaltaisuuksien jälkeen armeija väheksyy kuolleiden määriä syyttäen uhreja, väittäen heidän kiihottaen väkivaltaan, piilottelevan aseita, kiduttaen ihmisia julkiaukioilla, yllyttäen terrorismiin ja olevan "uhka kansalliselle turvallisuudelle". Armeija on tekaissut syytteitä Mursia vastaan -murhia, petturuutta, vakoilua, Hamas-liittolaisuutta, hyökkäyksiä ja häpäisyjä valtion instituutteihin jne.

On maanlaajuinen ulkonaliikkumiskielto. Kuka tahansa epäilyttävältä näyttävä iltakuuden ja aamukuuden välillä voidaan pidättää. He sanovat sen kestävän vain kuukauden. Just...Eli elämme oikeastaan miehityslain alla. Eräät supermarketit ovat alkaneet sulkea aikaisin, pakottaen porukkaa tekemään ostoksensa aikaisin.

"Siviilipartioiksi" itseään kutsuvat räyhääjät vartioivat katuja eräillä pääteillä. Kolme heistä piti vahtia asuinkatuni sisäänkäynnillä keskiviikkona 14. elokuuta. Kahdella heistä oli koirat ja toisella katkaistu haulikko. Kysyin haulikkoelmeriltä mitä puoluetta hän suosii. "Ikhwaaneja", hän vastasi. Kysyin: "Ikhwaaneja vai ketä tahansa jolla on parta?". Hän vastasi: "Molempia".

Aleksandrian ison moskeijan imaamia ammutaan kasvoihin kumiluodilla. Kun hän toipui, hän palasi takaisin kaduille perjantaina, jolloin hän kertoi tankkien jahtaavan heitä lentokentälle asti tulittaen samalla koko ajan. Hän kysyy puhelimitse minulta:

"MItä he tahtovat meistä? Mitä he tahtovat?"

Apache-helikopterien äänen saattaa kuulla pyörivän useita kertoja päivässä kaupungin yllä. Rukoilimme maghribia ja mennessämme sujuudiin pään osuessa mattoon kuulimme helikopterin lentelevän yläpuolella.

Uuden ja Vanhan Kairon yhdistävän väylän on armeija katkaissut, joten taksinkuljettajan on otettava "maisemallinen" reitti Shubra al-Khe'man läpi. Ajaessamme ylitämme suuren Niilin ylittävän sillan.

Aamun nouseva aurinko heijastuu joen hartaisiin laineisiin ja miten hiljainen on kaupunki...

Kuljettaja sanoo:

"Niili on niin kaunis aamuisin."

Kaiken sen viime yönä näkemäni hulluuden jälkeen, en kykene edes hänelle vastaamaan. Nojaan käteen päätäni ja odotan vain pääsyä kotiin.
-Ibn Zawar

____________________________________________________
Kirjoitti, kokosi ja käänsi 'Abdullah Rintala elokuun 14.-30. 2013

***

Tii Syy 03, 2013 11:31 pm Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:    
Vastaa viestiin    Islamtieto.com Foorumin päävalikko » Islamin vastainen sota, Guantanamo ja salaiset kidustusvankilat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry: 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by TMCrea